Complete partner voor de industrie

De staat van industrievloeren is uitermate belangrijk. Deze moet van zeer goede kwaliteit zijn. Zo moeten de vloeren extreme belasting kunnen verdragen. En geen vlekken of oneffenheden oplopen als ze in aanraken komen met bijvoorbeeld chemische stoffen. Bovendien wilt u jarenlang vooruit kunnen met uw industrievloeren. Schakel daarvoor Floor Styling Concepts in. Wij hebben jarenlang ervaring op het gebied van vloeren. Denk aan vloeren in een magazijn, in productiehallen, binnen de petrochemische industrie tot aan metaal- en kunststofbewerkingsbedrijven. Kortom, voor de juiste vloeren in de industrie moet u bij ons zijn. Laat ons u meenemen in de wereld van de industrievloeren!

Waar moeten industrievloeren aan voldoen?

Vloeren moeten vaak tegen specifieke hoge chemische belasting kunnen, moeten sterk, slijtvast en duurzaam zijn ondanks de continue mechanische belasting en moeten zorgen voor veiligheid en duidelijkheid. Denk aan speciale routing binnen een bedrijf voor intern transport en voetverkeer. Floor Styling Concepts kent de industrie als geen ander en heeft dan ook iedere soort kunststof vloerafwerking die past bij elke situatie en eis die er gesteld wordt. Wij leveren zelfs de systemen die compleet te leggen zijn in één dag, zodat de overlast en verlet aan productie tot een minimum beperkt wordt. Van fabrieksvloer tot magazijnvloer, Floor Styling Concepts heeft de meest financieel gunstige en kwalitatieve vloeroplossing voor elke toepassing in industrievloeren. Ook betonreparaties, dilatatie reparaties en bestaande kunststofvloer renovaties behoren tot het takenpakket van Floor Styling Concepts. Wat mogen wij voor uw industrievloeren betekenen?

Eisen voor industrievloeren op een rij

De industrie kent vele onderdelen. Daarom is er ook in de industrie veel te doen op het gebied van vloeren. Hierbij een heldere opsomming van waar vloeren in de industrie aan zouden moeten voldoen. Ze moeten:

  • Tegen hoge chemische belasting kunnen
  • Duurzaam zijn en dus jaren meegaan
  • Sterk, slijtvast en krasbestendig zijn
  • Snel gelegd kunnen worden
  • Betaalbaar zijn

industrievloeren

De vloeren van Floor Styling Concepts voldoen aan al deze punten. Vertel ons wat u van ons verwacht. Dan brengen wij onze mogelijkheden voor u in kaart in de vorm van een vrijblijvende offerte.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u nog even wachten met het aanvragen van een vrijblijvende offerte aangaande onze industrievloeren? Omdat u eerst nog wat vragen beantwoord wilt zien? Neem dan contact met ons op. Per telefoon kan dit via 043-8200391. Mailen mag naar info@floorstyling.eu. Wij vertellen u graag meer over de ontwikkeling, de mogelijkheden en de voordelen van onze industrievloeren!