Weerbestendige balkonvloer

Een balkonvloer moet erg veel kunnen verdragen. Denk aan de weersinvloeden alleen al. Hevige regen. Hagel. Sneeuw. IJzige kou. UV-licht van de zon. Het is dus van groot belang uw balkonvloer goed te laten onderhouden. U bent gelukkig niet de enige met dit vraagstuk. Zeker in de grote steden in Nederland wonen veel mensen in hoge bebouwing. Flats, appartementen en woonvoorzieningen boven winkelcentra, noem maar op. Bij deze soort van bebouwing biedt een balkon elke bewoner een privé stukje ‘buiten’. Benieuwd naar wat Floor Styling Concepts daarin kan betekenen? Lees verder om meer te weten te komen over onze oplossingen voor uw balkonvloer!

Waarom verslechtert uw balkonvloer?

Omdat u als bewoner van een hooggelegen appartement optimaal wilt genieten van uw balkon als persoonlijk stukje buiten, is het erg belangrijk uw balkonvloer in goede orde te houden. Bij nieuwbouw bestaan deze vloeren vaak uit prefab betondelen. De delen komen kant en klaar aan op de bouw en worden gemonteerd met al een afwateringssysteem geïntegreerd. Voor de time being, een prima oplossing. Zeker omdat de prefab betonvloeren al voorzien zijn van een anti-slip coating. Echter, na al een vrij korte periode en onder invloed van weer en wind, blijken de prefab delen toch niet helemaal de meest ideale oplossing te zijn. Snel ontstaat er aanslag en lichte scheurvorming. Het wordt tijd voor een betere afwerking. Laat ons uw balkonvloer verbeteren!

Onze oplossingen voor uw balkonvloer

De oplossing voor balkonvloeren is veelal te vinden in de diverse soorten kunststofvloer afwerkingen. U kunt hierbij denken aan een gewone epoxycoating als de ondergrond een nette, strakke betonvloer betreft. Maar ook een gietvloer of een troffelvloer van kunststof behoort tot de mogelijkheden. Onze balkonvloeren voldoen allemaal aan tenminste het volgende:

 • Zeer duurzaam
 • Erg onderhoudsvrij
 • Naadloos en slijtvast
 • Te bestellen in vele kleuren
 • Bestand tegen weersinvloeden

[/vc_column_text][/vc_column_inner]

balkonvloer

[/vc_row_inner]

Op zoek naar een kwalitatieve balkonvloer? Neem contact op

Wij leggen uw nieuwe balkonvloer snel en vakkundig. U ondervindt hier dus vrijwel geen overlast van. Voordat u het weet kunt u weer op uw balkon plaatsnemen. Eindelijk, er ligt een strakke, naadloze en slijtvaste vloer in! Heeft u hier interesse in? Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan. Mailt u uw wensen liever? Stuur dan een e-mail naar info@floorstyling.eu. Als u directe communicatie prefereert mag u ons bellen op telefoonnummer 043-8200391. Wij vertellen u graag meer over wat wij kunnen betekenen voor uw betonvloer!  Neem contact op

 • Waar kunnen we u mee van dienst zijn? Een nieuwe vloer, reparatie/renovatie. En wat voor soort vloer.
 • Hier kunt u uw bestaande situatie omschrijven, zoals type ondervloer, staat van ondervloer, uw wens of vraag stellen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Floor Styling Concepts?

 • Kwalitatieve producten
 • Jarenlange ervaring
 • Duurzame werkwijze