Behoeft uw bedrijfsvloer vernieuwing?

Floor Styling Concepts is uw totaalpartner voor alle bedrijfsvloeren en alle voorkomende vloerproblemen. Vanaf woning- en utiliteitsbouw tot aan extreem mechanisch, chemisch of thermisch belastbare vloeren heeft u in ons een professionele en betrouwbare partner. Gezamenlijk met u wordt gekeken waar uw bedrijfsvloeren aan blootgesteld worden. Ook controleren wij direct aan welke eisen deze moeten voldoen. Van daaruit wordt gekeken welke alternatieven voor u het meest geschikt zijn. Doordat wij met zowel cementgebonden als kunstharsgebonden vloersystemen werken, kunnen wij objectief met u samen de juiste oplossing voor uw bedrijfsvloeren bepalen.

Onze ervaring in bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloeren vormden in het verleden vaak een sluitpost in een bouwbegroting. Deze keuzes zijn dan ook een grote basis voor veel vloerproblemen die zich tegenwoordig manifesteren. Vaak werden, onder de universele gedachten die er leven over beton of kunststoffen, veel vloeren gestandaardiseerd uitgevoerd zonder te kijken naar de specifieke belastingen (mechanisch, chemisch, thermisch of andere). Floor Styling Concepts BV herbergt vele decennia aan ervaring in het realiseren en optimaliseren van bedrijfsvloeren. In combinatie met constructeurs, technologen en chemici wordt de beste vloerkeuze voor u gemaakt. Tevens geven wij u de mogelijkheid onze oplossing in praktijk te testen indien de mogelijkheid aanwezig is. Zo kunt u vaststellen of het gekozen alternatief aan uw verwachtingen en eisen voldoet.

 

Onze soorten bedrijfsvloeren

bedrijfsvloer-coatingKunststofvloeren zijn beschikbaar in vele soorten. Floor Styling Concepts onderscheidt drie kunststoffen voor vloeren: epoxy, polyurethaan en acrylaat. Een volgende optie die u mag maken is het type vloer. U kunt kiezen voor een coating/rollagen, een gietvloer, een troffel-/mortelvloer of een maatgericht product. Een laatste keus betreft de lagen:

  • Egalisatielagen (vanaf 2-8 mm)
  • Industriële lagen (van 8-30 mm die hoge belastingscijfers hebben)
  • Microbeton pantserlagen (vanaf 35 mm)

Floor Styling Concepts heeft ze allemaal. Kwalitatieve topproducten die door vakmensen met jarenlange ervaring op de juiste wijze en met de juiste ondergrond-voorbehandeling worden uitgevoerd. Wij verwerken deze graag tot een perfect eindresultaat voor uw bedrijfspand.

Onze contactgegevens voor uw nieuwe bedrijfsvloer

U begrijpt, voor nieuwe bedrijfsvloeren moet u bij Floor Styling Concepts zijn. Geef uw wensen aan ons door, door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Of mail uw verzoek naar e-mailadres info@floorstyling.eu. Wilt u nu direct contact met ons? Bel dan naar telefoonnummer 043-8200391. Dan beantwoorden wij direct al uw vragen aangaande onze bedrijfsvloeren!