Uniek en persoonlijk

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van een Beton Ciré vloer? Dan bent u bij Floor Styling Concepts aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 1995 specialist op het gebied van giet- en betonvloeren. Beton Ciré staat bekend om haar kracht van ambacht. Deze vloeren geven een uniek gevoel. Het oogt strak en robuust, maar tegelijkertijd zeer huiselijk, persoonlijk en stijlvol. Wij begrijpen daarom heel goed dat de betonlook niet meer weg te denken is uit het hedendaagse interieur. Wenst u een vloer in betonlook? Lees dan snel verder wat Floor Styling Concepts u te bieden heeft. Of vraag direct een offerte aan om meer te weten te komen over uw nieuwe Beton Ciré vloer.

Wat maakt een Beton Ciré vloer bijzonder?

De reden waarom vloeren van Beton Ciré zo populair zijn, is het grote gemak dat ze bieden. Dit leggen we u graag even uit. De betonsoort die gebruikt wordt voor zo’n vloer is water- en schokbestendig. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit zeer hoogstaand blijft. De structuur is erg sterk, wat er voor zorgt dat de vloeren erg veel kunnen verdragen. Een vloer van Beton Ciré is tevens geheel voegloos. Verder maakt de veelzijdige toepasbaarheid deze betonsoort erg bijzonder. Het is uiteraard toepasbaar op de vloer in uw woonkamer, keuken en badkamer, maar wist u dat het ook toegepast kan worden op muren, trappen en zelfs meubels? Dus wilt u uw tuintafel, openhaard of lamp een make-over geven? Laat het bewerken met Beton Ciré door de specialisten van Floor Styling Concepts!

Enkele kenmerken van Beton Ciré

Graag wijzen wij u op enkele belangrijke voordelen van deze prachtige betonsoort. Hij is in twee vormen te verkrijgen. Rauw en robuust, vooral toegepast in woningen. En als gietvloer, vooral toegepast in winkelruimtes. Hierbij enkele kenmerken van dit prachtproduct. Het:
  • Bestaat uit cement, aangemengd met een hars
  • Is een zeer flexibel, multifunctioneel en sterk product
  • Verkrijgt zijn aparte structuur door schuring en wrijving
  • Geschikt voor alle droge, stabiele en ‘niet-zuigende’ ondergronden
  • Wordt handmatig aangebracht door middel van vegende bewegingen

Met welke vloer mogen wij u verblijden?

Wilt u meer weten over onze giet- en betonvloeren? Neem dan contact op met Floor Styling Concepts. U kunt onze experts bereiken via telefoonnummer 043-8200391. Mailt u liever? Dan mag u uw vragen ook stellen via e-mailadres info@floorstyling.eu. U kunt natuurlijk ook direct een volledig vrijblijvende offerte aanvragen. Dan vertellen wij u wat uw mogelijkheden zijn als u een Beton Ciré vloer wenst! Neem contact op

Floor Styling Concepts?

  • Kwalitatieve producten
  • Jarenlange ervaring
  • Duurzame werkwijze