Strak, sterk en stijlvol

Bent u ook zo’n liefhebber van een betonlook vloer? Dat begrijpen wij van Floor Styling Concepts heel goed. Het geeft uw huis een strakke, moderne en ruimtelijke uitstraling. Wij bieden de Concreta-lijn aan. Zowel voor binnen als buiten. Een vloer van Concreta met betonlook geeft uw huis een stoer, stijlvol en toch strak uiterlijk. Bij ons kunt u vloeren bestellen in vele kleuren. Na het aanbrengen van de vloer voorzien wij deze graag van een waslaag of afdichtende laag. Hierdoor is hij zeer sterk en onderhoudsvriendelijk. Kortom, onze betonlook vloeren staan garant voor kwaliteit, klasse en gemak. Welke betonlook vloer heeft u in gedachten?

Meer informatie over een betonlook vloer

Zoals gezegd biedt Floor Styling Concepts betonvloeren aan voor binnen en buiten. Zoekt u een nieuwe vloer voor uw interieur? Dan biedt onze variant in betonlook u een prachtige basis voor uw inrichting. Omdat een betonvloer een minimalistische indruk geeft, kunt u er alle kanten mee op. Landelijk, industrieel, romantisch, modern. Alles is mogelijk. Onze betonvloeren voor buiten zijn zeer sterk. Geef uw oprit, buitenplaats, terras of serre een complete make-over door deze te voorzien van een vloer van Concreta. Heeft u specifieke wensen aangaande een kleur of afwerking? Geef dit dan aan ons door. Vraag een vrijblijvende offerte aan zodat wij u alle mogelijkheden overzichtelijk kunnen aanbieden. Wij nemen u graag mee in de mooie wereld van de betonlook. Er is meer mogelijk dan u wellicht denkt!

Een vloer van ons in enkele woorden samengevat;

U wilt natuurlijk zeker weten dat u een goed besluit neemt als u kiest voor een betonvloer. Daarom zetten wij nog even enkele woorden voor u bij elkaar. Een betonvloer is onder andere:

  • Naadloos en geluidsisolerend
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Op alle ondergronden toepasbaar
  • Onkruidvrij en onderhoudsvriendelijk
  • Strak in design en leverbaar in vele kleuren

Laat u verrassen door de mogelijkheden in betonlook!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in een betonvloer? Neem in dat geval contact op met Floor Styling Concepts. Wij vertellen u graag alles wat voor u van belang is op het gebied van giet- en betonvloeren. Wij zijn te bereiken via het e-mailadres info@floorstyling.eu en het telefoonnummer 043-8200391. Weet u al wat u wilt? Vul dan ons contactformulier in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan bent u straks wellicht ook de gelukkige eigenaar van een betonlook vloer!

Floor Styling Concepts?

  • Kwalitatieve producten
  • Jarenlange ervaring
  • Duurzame werkwijze