Wij zijn de specialist in betonrenovatie

Wilt u een betonrenovatie aan uw vloer(en) laten uitvoeren? Dan bent u bij Floor Styling Concepts helemaal aan het goede adres! Wij onderscheiden ons met een gedetailleerde werkwijze, het gebruik van de meest geavanceerde hersteltechnieken en een snelle service. Klinkt goed? Lees dan snel verder en ontdek alle voordelen die gepaard gaan met een betonrenovatie door Floor Styling Concepts!

Vooruitstrevend en duurzaam

Betonvloeren staan bekend om het feit dat ze enorm sterk en goed betaalbaar zijn. Helaas worden betonvloeren niet altijd op de volledig juiste manier geplaatst. Zo wordt er in veel gevallen geen rekening gehouden met de specifieke belasting die op de betonvloer uitgeoefend gaat worden. Daarnaast is ‘‘werken’ van vloeren een aspect dat regelmatig over het hoofd wordt gezien. Dit laatste speelt met name een rol bij overgangen richting andere vloertypen, maar ook als er sprake is van grote temperatuurverschillen. Bijvoorbeeld tussen een expeditieruimte aan de ene, en een koelruimte aan de andere kant. Dit alles kan leiden tot afbrokkeling en scheuren. Gelukkig kunt u in dit soort gevallen een beroep doen op Floor Styling Concepts. Hieronder leest u meer over hoe wij een betonrenovatie voor u aanpakken.

Effectief en snel

Kampt uw betonvloer ook met scheuren of andere mankementen? Met een hoogwaardige betonrenovatie weet Floor Styling Concepts uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien. Dat doen wij door gebruik te maken van een aantal innovatieve materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reparatiemortels en andere voeg- en scheurvullende producten. Onze herstelmethoden zijn niet alleen hoogst effectief, maar maken het ook nog eens mogelijk uw vloer zeer snel na de reparatie weer te belasten. Bovendien gebruiken wij voor de betonrenovatie materialen die rekening houden met het eventuele toekomstige krimpen en uitzetten van uw betonvloer.

Werkwijze

We zetten nog eens op een rijtje waarom het uit laten voeren van uw betonrenovatie door Floor Styling Concepts altijd een verstandige keuze is. Floor Styling Concepts:

  • Heeft jarenlange ervaring op het gebied van betonrenovatie
  • Gebruikt zeer effectieve reparatiemethoden
  • Houdt rekening met het ‘werken’ van vloeren’
  • Zorgt voor minimale overlast tijdens de (altijd korte) herstelwerkzaamheden
  • Hanteert scherpe tarieven

Voorkom erger, schakel ons in voor een betonrenovatie!

Scheurende en afbrokkelende vloeren kunnen erg lastig en in veel gevallen zelfs gevaarlijk zijn. Doe daarom een beroep op Floor Styling Concepts voor een kundige en snelle reparatie. Bel ons voor een vrijblijvende offerte via 043-8200391. Een mailtje sturen mag naar info@floorstyling.eu. Met een betonrenovatie door ons bent u in no-time van uw vloerproblemen af!Neem contact op

 

Floor Styling Concepts?

  • Kwalitatieve producten
  • Jarenlange ervaring
  • Duurzame werkwijze