De beste ingrediënten

Zoekt u naar een professioneel bedrijf dat uw betonvloer kan egaliseren? Dan bent u bij Floor Styling Concepts aan het juiste adres. Wij maken, onderhouden, herstellen en egaliseren graag uw betonvloer. Zodat deze weer een optimale uitstraling heeft. En een goede ondersteuning biedt voor uw woon- en/of werkactiviteiten. Onze vloeren zijn in nauwe samenwerking met Vicino Designvloeren ontwikkeld. Vanwege onze samensmelting van kennis en vakmanschap weten wij u de beste vloeren aan te bieden. Deze worden voor u op maat gemaakt en zijn sterk, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en gemaakt van de allerbeste bestanddelen. Wanneer mogen wij uw betonvloer egaliseren?

Als u uw betonvloer laat egaliseren door onze experts

Vaak wordt het belang van een vloer danig onderschat. Dit belang omvat diverse punten. Ten eerste is er de uitstraling. Een betonvloer vormt de basis van uw interieur of werkvloer. Deze moet daarom uw eigen persoonlijkheid of de huisstijl van het bedrijf uitstralen. Ten tweede is er de kwaliteit. Een vloer die niet meer egaal is, kan grote schade, viezigheid en problemen veroorzaken. Thuis, maar zeker ook in bedrijven. Kies er daarom voor uw vloer volledig te laten egaliseren. En wel door de specialisten van Floor Styling Concepts. Wij werken al sinds 1995 met eigen leggers. De basisingrediënten voor onze vloeren worden gecreëerd in een fabriek in Duitsland. Voortdurend werken wij hier aan de ontwikkeling van de ultieme samenstelling van een betonvloer. Wij lopen hierbij voorop in de regelgevingen aangaande gezondheid en milieu. Floor Styling Concepts kan hierdoor hoge kwaliteit waarborgen. Kiest u hier ook voor? Laat ons dan uw vloeren dan door ons egaliseren!

Nieuwe betonvloer of egalisatie

Samen met Vicino maken wij diverse gietvloeren en betonvloeren. Onze betonvloeren vallen onder de lijn Concreta. U kunt door ons een betonvloer voor binnen of buiten laten aanleggen. Maar ook als u al een vloer van beton heeft, maar deze wat uit balans is geraakt, dan komen onze specialisten graag naar u toe om deze te egaliseren. Bij Floor Styling Concepts kunt u vertrouwen op:

  • Kwaliteit
  • Ervaring
  • Ruime keuzemogelijkheden
  • Vakmanschap
  • Betaalbaarheid

betonvloer egaliseren

Wanneer mogen wij uw vloer komen egaliseren?

Wilt u graag een afspraak maken met onze specialisten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Bent u benieuwd naar onze andere diensten of heeft u vragen over onze aanpak? Stuur dan een mailtje naar info@floorstyling.eu. Of pleeg een telefoontje naar 043-8200391. Een betonvloer egaliseren laat u over aan Floor Styling Concepts!