Uw totaalpartner voor vloeren

Iemand nodig voor uw betonvloer reparatie? Op zoek naar een hoogwaardige betonvloer die lang meegaat? Neem eens een kijkje bij Floor Styling Concepts (FSC). Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het leggen vloeren, de renovatie van vloeren en de reparatie van alle soorten vloeren. Onze doelstelling is om uw totaalpartner te zijn voor alle vloeren en alle voorkomende problemen met uw vloer. Iedereen kan bij ons terecht. Van bedrijven en architecten tot de particuliere sector. Behalve dat onze diensten en producten van hoge kwaliteit zijn, vinden wij het ook erg belangrijk om te investeren in de toekomst. Al onze vloeren zijn emissiearm en voorgereageerd. Dit verbetert de luchtkwaliteit in de ruimte en zorgt voor een schonere leefomgeving. Ook bij de reparatie van uw vloeren houden we hier rekening mee. Stel: uw betonvloer heeft veel te verduren gehad de afgelopen tijd en is wel aan een reparatie toe. Wat doen wij dan bij een betonvloer reparatie?

Betonvloer reparatie bij FSC

Wanneer uw betonvloer regelmatig onderhevig is aan grote thermische, chemische of mechanisch belastingen, kunnen makkelijk scheuren ontstaan. Ook een omgevingsfactor als de temperatuur speelt hierbij een rol. Wanneer u Floor Styling Concepts belt, komen wij zo snel mogelijk langs en kunnen wij uw betonvloer op eenvoudige wijze repareren. Bij FSC hebben wij bijvoorbeeld een aantal reparatiemortels en voeg- en scheurvullende producten die uw vloerprobleem kunnen oplossen. Na enkele uren kan uw betonvloer alweer in gebruik worden genomen. Naast dat u bij ons terecht kunt voor de reparatie van uw vloer, zijn wij bij FSC natuurlijk ook in staat om een nieuwe vloer te leggen. Onze experts weten altijd welke vloer het beste bij uw ruimte past. Ieder type vloer heeft zijn eigen kenmerken. Zo kunt u bij een epoxyvloer verwachten dat hij slijtvast is en zeer onderhoudsvriendelijk is. Ook een betonvloer heeft zijn eigen kenmerken. Benieuwd naar de voordelen van betonvloeren? Lees dan snel verder.

De kenmerken van betonvloeren

Wanneer u kiest voor een vloer van beton, kunt u de volgende eigenschappen verwachten:

  • Geluidsisolerend
  • Onderhoudsvrij
  • Leverbaar in verschillende kleuren
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Naadloos

Betonvloer reparatie

Kom in contact met de vloerspecialist

Op zoek naar een bedrijf voor de reparatie van uw vloer? Of wilt u een geheel nieuwe vloer laten leggen? Vraag dan Floor Styling Concepts om hulp. Bel naar 043-820 03 91 voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook mailen mag. Dat kan naar info@floorstyling.eu. Voor uw betonvloer reparatie bent u bij ons aan het goede adres!