Betonvloer voor binnen en buiten

Bent u ook altijd zo gecharmeerd van een betonvloer? En wilt u deze graag zelf ook terugzien in of buiten of eigen huis of bedrijfspand? Neem dan contact op met Floor Styling Concepts. Wij maken betonvloeren voor zowel binnen als buiten. Al onze vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit. En uiteraard te verkrijgen in trendy kleuren. Bent u benieuwd naar welke mogelijkheden u heeft nu u op zoek bent naar een betonvloer? Lees dan snel verder. Wij nemen u graag mee in de wereld van onze vloeren. Heeft u al een specifiek idee in uw hoofd? Neem dan contact met ons op en deel uw wensen aangaande de betonvloer!

Kies voor puur, kies voor een betonvloer

Graag vertellen wij u meer over ons aanbod in betonvloeren. Zoals gezegd bieden wij een betonvloer voor binnen en buiten aan. Deze is te vinden onder de naam Concreta. De grondstoffen van deze lijn zijn niet zoals vele van onze vloeren van kunststof. Het is een gemodificeerde cementeuze vloerafwerking. Puur natuur dus. Een Concreta betonvloer geeft (de omgeving om) uw huis of bedrijfspand een aparte, robuuste doch strakke uitstraling. U kunt deze vloer in vele kleuren verkrijgen. Na het aanbrengen voorzien wij de vloer graag van een waslaag of afdichtende laag. Hierdoor is hij zeer goed te onderhouden. En vergeet de lange levensduur niet! Kiest u voor Concreta Indoor of Concreta Outdoor? Bekijk snel onze mogelijkheden!

Bijzondere voordelen van een betonvloer

Betonvloeren bieden vele voordelen. Graag sommen wij er enkele voor u op. Dan heeft u alvast een indruk van wat u straks te wachten staat. Betonvloeren zijn:

  • Naadloos
  • Onkruidvrij
  • Brandveilig
  • Onderhoudsvrij
  • Geluidsisolerend
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Leverbaar in vele diverse kleuren

betonvloer

Meer weten over onze betonvloeren? Neem contact op

Weet u al of u een betonvloer voor binnen of buiten wenst? En heeft u ook al een kleur in gedachten? Of u al een volledig plaatje in uw hoofd heeft of niet; wij maken graag kennis met u. Om uw wensen in kaart te brengen of u juist te inspireren door de vele mogelijkheden. Vraag een vrijblijvende offerte aan als eerste contact. Of mail uw wensen ons toe via info@floorstyling.eu. Bellen kan naar telefoonnummer 043-8200391. Dan helpen wij u graag aan de perfect passende betonvloer!