Wij hebben de vloer die u zoekt

Zoekt u in Brabant een vloeren winkel? Eentje waar u probleemloos terecht kunt voor een kunststof gietvloer (zoals een epoxyvloer) of voor een betonvloer? Kijk dan niet verder dan vloerenbedrijf Floor Styling Concepts. Wij staan bekend om een zeer ruim assortiment, professioneel advies en scherpe prijzen. Wij leveren designvloeren aan particulieren, maar ook voor robuuste bedrijfsvloeren zit u bij ons helemaal goed. Lees snel verder om meer te weten te komen over alles wat wij u kunnen aanbieden.

Onze diensten

Vloerenbedrijf Floor Styling Concepts is uw specialist op het gebied van de meest uiteenlopende vloeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fabrieksvloeren en magazijnvloeren. Maar wij doen meer dan alleen het aanleggen van vloeren. Zo repareren wij scheurvorming in beton en kunt u ons inschakelen voor een egale vloerovergang van beton. Onze vakmensen gaan altijd snel, effectief maar uiterst nauwkeurig te werk en houden altijd rekening met de wens van de klant. Dus bent u opzoek naar een nieuwe fabrieksvloer of magazijnvloer of heeft u last van scheurvorming in beton? Vloerenbedrijf Floor Styling Concepts helpt u graag.

Maatwerk vloeren in Brabant

Met name bedrijfsvloeren krijgen het vaak zwaar te verduren. Ze krijgen te maken met belasting die bijvoorbeeld thermisch, chemisch of machinaal van aard is. Bijzonder aan onze vloeren winkel is het feit dat wij hier als geen ander rekening mee houden. In overleg met u bepalen wij aan welke eisen uw nieuwe vloer in Brabant moet voldoen, zodat u altijd over de perfecte betonvloer of gietvloer met de juiste vloercoating beschikt. Maatwerk is bij ons de norm, zowel bij onze zakelijke als particuliere klanten!

Ook voor herstelwerkzaamheden in Brabant

Heeft u last van scheuren in uw betonvloer in Brabant? Ook dan kan Floor Styling Concepts u probleemloos uit de brand helpen. Wij kunnen verschillende reparatiemortels en voeg- en scheurvullende producten toepassen, die maken dat uw gerepareerde betonvloer weer als nieuw is. Wij zorgen altijd voor een egale vloerovergang van beton. Bovendien kunt u uw betonvloer snel na de reparatie alweer belasten.

Professioneel advies

Wellicht heeft u al helemaal voor ogen welk type vloer in welke kleurstelling u in Brabant gelegd wilt hebben. Een epoxyvloer of betonvloer met vloercoating in uw bedrijfskleuren bijvoorbeeld. Maar gezien ons enorme aanbod kunnen we ons ook goed voorstellen dat u eerst nog het nodige advies kunt gebruiken. Bijvoorbeeld over het juiste type vloercoating voor uw bedrijfsvloeren. Ook daarvoor bent u aan het juiste adres in onze vloeren winkel. Op basis van jarenlange ervaring weten wij altijd een suggestie te doen waar u in Brabant jarenlang plezier van zult hebben!

Waarom Floor Styling Concepts?

We vatten graag nog eens samen waarom u zich aan een keuze voor Floor Styling Concepts zeker geen buil zult vallen. Met ons kiest u in Brabant voor:

  • Ruime ervaring in de wereld van vloeren
  • Een ruim assortiment: van betonvloer tot epoxyvloer en alle soorten vloercoating
  • Scherpe prijzen
  • Kundig advies
  • Ook reparaties

vloeren oss

Vraag direct uw offerte aan!

Wilt u uw woning of bedrijfspand voorzien van een nieuwe (giet)vloer? Klop dan eens aan bij vloeren winkel Floor Styling Concepts voor een vrijblijvende offerte! Dat doet u via 043-8200391, of door een mailtje te sturen naar info@floorstyling.eu. Wij kijken ernaar uit om uw nieuwe vloer in Brabant te leveren!