Kwalitatieve vloercoating

Wilt u een coating op uw vloer laten aanbrengen? Heel verstandig. Een coating biedt u vele voordelen. Zo biedt het u jarenlang een mooie, onderhoudsvrije en naadloze vloer. Bij Floor Styling Concepts kunt u prima terecht voor de beste vloercoating. Wij zijn specialist in het aanbrengen van epoxy-, polyurethaan-, beton- en gietvloeren. Wij realiseren vloeren voor particulieren en bedrijven. Dit omdat onze vloeren in vele varianten en kleuren beschikbaar zijn. Zo passen onze vloeren in elk interieur en zelfs bij elke huisstijl van een bedrijf. Heeft u hier interesse naar? Vraag een vrijblijvende offerte aan! Of lees verder om meer te weten te komen over een coating op uw vloer.

Waar bestaat een coating op een vloer uit?

Uw vloer laten voorzien van een coating is een erg verstandig besluit. Graag vertellen wij u waarom. Een coating is een erg dunne, en daarmee betaalbare manier om uw vloer glad, strak en naadloos te krijgen. Een vloercoating is bij Floor Styling Concepts te verkrijgen in epoxy of in polyurethaan. Epoxy wordt vaak gebruikt in de industriële branche vanwege de bestendigheid tegen chemische stoffen. Bovendien kan een epoxyvloer in een glitterdesign aangelegd worden. Polyurethaan is wat warmer en zachter dan epoxy. Daarom wordt hier vaak voor gekozen in woningen. Maar wij begrijpen het ook heel goed als u een ander besluit maakt. Welk materiaal u ook kiest; een vloercoating van ons voldoet hoe dan ook aan vele voordelen. Deze vindt u onderstaand.

Waarom een vloer voorzien van een coating loont

Erg verstandig dat u al overweegt over te stappen op een vloercoating. De vloercoatings van Floor Styling Concepts vallen op, omdat ze in elk huis en bedrijfspand prachtig tot hun recht komen. Kies ook voor deze optimale oplossing in vloeren. Geen kromgetrokken laminaat. Geen vochtig of rottend hout. Geen tapijt met onuitwisbare vlekken erin. Geen putjes, bultjes of oneffenheden. Kies voor strak. Kies voor kwaliteit. Kies voor een vloercoating! Dan kiest u voor:

  • Eenvoudig onderhoud
  • Krasbestendigheid
  • Vloeistofdichtheid
  • Betaalbaarheid
  • Schoonheid

coating vloer

Voor welke coating kiest u?

Bent u er al uit hoe uw vloer er straks uit mag komen te zien? In welke kleur bijvoorbeeld? En van welk materiaal? Laat ons u vrijblijvend inspireren. Vraag daarvoor een offerte aan! Heeft u specifieke vragen of wensen? Geef die dan aan ons door. Dit kan telefonisch via 043-8200391. Of mail ze naar info@floorstyling.eu. Dan nemen wij spoedig contact met u op om u meer te vertellen over het aanbrengen van een coating op uw vloer!