De vloeren winkel bij u in de buurt

Heeft uw gietvloer of betonvloer in Den Bosch dringend behoefte aan een goede opknapbeurt? Is uw vloercoating ernstig verouderd? De specialisten op het gebied van vloeren bij vloerenbedrijf Floor Styling Concepts staan klaar om de problemen op te lossen. Wij zorgen altijd voor een egale vloerovergang van beton. Wij stellen als vloeren winkel het doel uw totaalpartner te zijn voor alle vloeren en vloeren problematiek. Zowel particulieren als bedrijven in Den Bosch kunnen bij ons aankloppen voor hulp en advies bij het leggen en onderhouden van vloeren. Wij weten altijd welke vloer u het beste kunt kiezen voor bijvoorbeeld uw bedrijf of huis. Naast dat wij professioneel en betrouwbaar zijn, houden wij ook de duurzaamheid in het oog. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat gezondheid, milieu en kwaliteit bij uw nieuwe epoxyvloer of vloercoating worden gewaarborgd. Dit geldt ook voor alle bedrijfsvloeren die wij leggen. Hoe verwezenlijken wij dit bij uw bedrijfsvloeren in Den Bosch?

Onze diensten

De diensten van vloerenbedrijf Floor Styling Concepts variëren van het aanleggen van een fabrieksvloer tot het repareren van scheurvorming in beton. Floor Styling Concepts is uw specialist op het gebied van de meest uiteenlopende vloeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fabrieksvloeren en magazijnvloeren. Maar wij zorgen ook voor een egale vloerovergang van beton of repareren scheurvorming in beton. Onze vakmensen gaan altijd snel, effectief maar uiterst nauwkeurig te werk en houden altijd rekening met de wens van de klant. Op deze manier kunt u erop vertrouwen dat de kwaliteiten van onze diensten altijd naar verwachting zijn.

De kracht van een goede vloer

Wanneer wij aan de slag gaan met uw bedrijfsvloeren in Den Bosch zijn er een heleboel factoren die wij in ogenschouw nemen. Vroeger werd er weinig geïnvesteerd in een goede vloer. Hierdoor zien wij dat veel bedrijven in Den Bosch problemen hebben met hun bedrijfsvloeren. Vloeren werden gestandaardiseerd waardoor geen rekening is gehouden de belasting van de vloer. Zo zien wij dat er bijvoorbeeld door het hele pand een betonvloer of gietvloer is gelegd. Wij als vloeren winkel werken nauw samen met constructeurs, technologen en chemici, waardoor wij met elkaar tot de beste vloerkeuze kunnen komen. Wanneer u een nieuwe bedrijfsvloer kiest, is het vaak verstandig om voor een kunstof vloer te kiezen. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit een epoxyvloer of een polyurethaan vloer. Al deze vloeren hebben hun eigen specifieke kenmerken. Hoe werkt het als u als particulier in Den Bosch een nieuwe vloer wilt?

den boschAlle mogelijkheden bij een gietvloer

Bij een nieuwe vloer in uw huis in Den Bosch gaat het naast gebruiksgemak ook om het design van de vloer. U wilt immers dat uw vloer de rest van het interieur complimenteert. Als vloeren winkel werken wij nauw samen met Vicino designvloeren. Vicino designvloeren zijn sterke, duurzame en onderhoudsvriendelijke vloeren. Daarnaast zijn zij ontworpen volgens de laatste trends. Wij verzorgen dus die perfecte design gietvloer voor u. Hier enkele van de Vicino Designvloeren voor u op een rijtje:

  • Une Colore
  • Fiamma
  • Arte Vicino
  • Lucente

Op zoek naar een nieuwe betonvloer of epoxyvloer?

Wilt u meer weten over hoe wij de Vicino Designvloeren bij u in Den Bosch realiseren? Of bent u toe aan een nieuwe magazijnvloer en wilt u meer informatie over de verschillende gietvloeren of vloercoating? Neem dan snel contact met ons op via 043-8200391. Vragen? Mailen kan ook naar info@floorstyling.eu. Wij weten zeker dat u in Den Bosch tevreden zult zijn met die mooie design vloer!