Wij hebben wat u zoekt

Wilt u een designvloer kopen? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan Floor Styling Concepts! Wij weten een eindeloos groot assortiment te combineren met zeer vakkundige plaatsing en aantrekkelijke prijzen. Wat dit in de praktijk betekent als u besluit uw designvloer bij ons te kopen? U leest het hieronder. Direct een gratis offerte aanvragen? Dat kan door te bellen met 043-8200391.

Kies voor een mooie designvloer om te kopen

Een designvloer kan uw woning of bedrijfsvloer van bijzondere allure voorzien. En dat is al helemaal het geval als u uw vloer besluit te kopen bij Floor Styling Concepts! Laten we eerst ons assortiment eens onder de loep nemen. Dat is behoorlijk indrukwekkend. Want of u nou een klassieke, landelijke, moderne of industriële wenst, wij hebben voor ieder wat wils. Uiteraard kunt u bij ons een kunststof vloer kopen. Maar ook voor woonbeton bent u bij ons aan het juiste adres (ook buiten!). Enkele voorbeelden van designs die u bij ons kunt kopen zijn de volgende:

  • Une Colore: een gietvloer in één kleur, met een matte of glanzende afwerking
  • Fiamma: de combinatie van meerdere kleuren maakt deze vloer altijd uniek
  • Concreta Inside: een robuuste betonvloer die zeer geschikt is voor uw woning
  • Lucenta: een zeer kunstzinnige en spectaculaire vloer vol glitter and glamour
  • Arte Vicino: een gietvloer die u kunt voorzien van logo of print op maat

Bovenstaand lijstje geeft u slechts een klein idee van de vele mogelijkheden. In principe zijn wij in staat om elk type designvloer voor u te realiseren. De enige grens wordt gevormd door uw eigen voorstellingsvermogen! Laat ons weten welk type vloer u wilt kopen en wij vertalen uw wensen naar een perfect eindresultaat!

Ontdek onze andere voordelen

Behalve maatwerk en eindeloze mogelijkheden, zijn er meer redenen uw designvloer te kopen bij Floor Styling Concepts. Zo weten wij bij het plaatsen van uw vloer snelheid met vakkundigheid te combineren. Onze kunstharsgebonden vloeren zijn zelfs al binnen vier dagen te gebruiken! Onze eigen leggers hebben ruime ervaring, zodat de kwaliteit van uw designvloer zal afstralen! En voor de zekerheid doen we er ook nog eens prima garantievoorwaarden bij!

designvloer kopen      designvloer kopen

Uw designvloer is binnen handbereik, bel ons!

Heeft u nog vragen over wat wij u allemaal kunnen bieden? Of wilt u direct een vrijblijvende en altijd scherpe offerte aanvragen? U bereikt ons door te bellen met 043-8200391 of door gebruik te maken van het contactformulier op onze site. De keuze om uw designvloer te kopen bij Floor Styling Concepts is er eentje waar u zeker geen spijt van zult krijgen!