Uw adres voor hoogwaardige vloeren

Het is niet zo vreemd dat u op zoek bent naar een hoogwaardige vloeren winkel in omgeving
Eindhoven. Een vloer wordt namelijk vrijwel dagelijks gebruikt. En moet daarom veel kunnen verdragen. Zeker bedrijfsvloeren moeten soms bestand kunnen zijn tegen mechanische, chemische en thermische belasting. De vloeren van vloerenbedrijf Floor Styling Concepts voldoen aan deze eisen. En aan nog veel meer. Heeft u als particulier behoefte aan een epoxyvloer in Eindhoven? Of zoekt u voor uw bedrijf een gietvloer? Of heeft u een project voor ons klaarliggen aangaande een betonvloer? Wij voorzien uw vloer graag van de beste vloercoating. Zodat uw vloer zo lang mogelijk in de beste staat mee kan gaan. Daarbij zorgen wij bij het leggen van een betonvloer altijd voor een egale vloerovergang van beton. Interesse? Neem contact met ons op vanuit Eindhoven.

Onze diensten

De diensten van Floor Styling Concepts variëren van het aanleggen van een fabrieksvloer tot het repareren van scheurvorming in beton. Floor Styling Concepts is uw specialist op het gebied van de meest uiteenlopende vloeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fabrieksvloeren en magazijnvloeren. Maar wij zorgen ook voor een egale vloerovergang van beton of repareren scheurvorming in beton. Onze vakmensen gaan altijd snel, effectief maar uiterst nauwkeurig te werk en houden altijd rekening met de wens van de klant. Op deze manier kunt u erop vertrouwen dat de kwaliteiten van onze diensten altijd naar verwachting zijn.

Waarom een vloercoating het verschil maakt

vloeren eindhovenGraag vertellen wij waarom vloerenbedrijf Floor Styling Concepts zich gespecialiseerd heeft op design- en bedrijfsvloeren van kunststofgebonden en cementgebonden afwerkingen. Wij willen particulieren en bedrijven in Eindhoven en omgeving graag blij maken met producten waar zij jarenlang mee vooruit kunnen. Met bedrijfsvloeren, voorzien van een perfecte vloercoating. Daarom leveren wij bijvoorbeeld een epoxyvloer. Zeer onderhoudsvrij, krasbestendig en slijtvast. Ook onze gietvloer is milieuvriendelijk geproduceerd en duurzaam in gebruik. Bovendien is de kleurechtheid van deze vloer subliem. Ook onze betonvloer is uitermate sterk en tegelijkertijd zeer stijlvol. Benieuwd naar wat in uw situatie de beste oplossing biedt? Maak een afspraak met onze vloeren winkel vanuit Eindhoven!

Waarom Floor Styling Concepts?

U wilt natuurlijk niet door zomaar een beunhaas een gietvloer laten aanleggen. Of ´een bekende van een bekende´ uw nieuwe betonvloer laten realiseren. Of uw wensen omtrent een epoxyvloer neerleggen bij een louche figuur in Eindhoven. Kies daarom voor een bewezen en professionele vloeren winkel. Floor Styling Concepts is zo´n zaak. Wij creëren als sinds 1995 design- en bedrijfsvloeren. Hierbij enkele van onze belangrijke kernwaarden:

  • Wij werken met natuurlijke bestanddelen
  • Wij produceren op milieuvriendelijke wijze
  • Wij blijven ons ontwikkelen in bijvoorbeeld kleuren
  • Wij leren voortdurend bij over technieken en materialen
  • Wij leveren enkel vloeren die voldoen aan de strengste eisen

Wilt u een betonvloer, epoxyvloer of gietvloer in Eindhoven? Neem contact met ons op

Wilt u ook in Eindhoven genieten van bijvoorbeeld een nieuwe magazijnvloer? Kies dan voor een vloer van Floor Styling Concepts. Geef uw wensen telefonisch aan ons door via 043-8200391. U kunt deze ook per mail sturen naar info@floorstyling.eu. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Dan vertellen wij graag spoedig wat onze mogelijkheden in oplossingen voor u in Eindhoven zijn!