Ook interesse in een epoxyvloer?

Wandelt u straks ook graag over een vloer van epoxy? Dan bent u bij de specialisten van Floor Styling Concepts aan het juiste adres. Wij zijn expert op het gebied van kunststof afgewerkte vloeren. Vroeger werd epoxy voor op de vloer vaak enkel gebruikt in de industriële sector. Maar de vele voordelen ervan zijn nu gelukkig ook doorgedrongen tot de particuliere en de zakelijke sector. Bent u benieuwd naar deze voordelen? Of wilt u zelf ook deel uitmaken van de groeiende groep gebruikers van epoxyvloeren? Maak dan snel een afspraak met ons. Wij vertellen u graag meer over epoxy!

Ons aanbod in vloeren van epoxy

Floor Styling Concepts levert diverse epoxyvloeren. Epoxy is een hoogwaardige, zelfverlopende gietmassa. Onze epoxyvloer is gemaakt op basis van emissiearme en oplosmiddelvrije 2-componenten-epoxyharsen. De vloer kenmerkt zich door zijn geringe VOC-waarde. Het grote voordeel van epoxy is dat het zeer breed inzetbaar is. Dit omdat het een zeer duurzaam, slijtvast, onderhoudsvrij en naadloos systeem is. Bij Floor Styling Concepts kan de vloer zelfs in diverse trendy kleuren besteld worden. Heeft u behoefte aan een volledige epoxyvloer? Of bent u benieuwd naar onze vloercoating van dit veelzijdige middel? Maak dan snel een afspraak. Vul uw wensen in op ons contactformulier. Dan sturen wij u een compleet vrijblijvende offerte toe.

Voordelen van epoxy

Het is niet zo vreemd dat epoxyvloeren steeds vaker toegepast worden. Zowel in instellingen, zoals ziekenhuizen en scholen, maar ook in de particuliere sector. Een epoxyvloer past in elk interieur.

Omdat het een naadloos systeem is, hoeft u geen rekening te houden met een lijnenspel. Hierbij nog enkele andere belangrijke voordelen:

  • Zeer robuust
  • Oplosmiddelvrij
  • Toelating door DIBt
  • Getest volgens AgBB
  • Hoge mechanische vastheid
  • Hydrolyse- en verzepingsbestendig
  • Voor gladde en antislip overlagingen
  • Uitgebalanceerde goede bestendigheid

epoxy

Behoefte aan meer informatie?

Bent u ook al overtuigd van de vele voordelen van epoxy? Kies dan nu ook voor een epoxyvloer. Vertel ons wat u in uw hoofd heeft. Dan zorgen wij dat we die oplossing voor u kunnen creëren. Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte toe. Wilt u uw wensen liever mailen? Stuur deze dan naar info@floorstyling.eu. Voor direct persoonlijk contact kunt u bellen naar telefoonnummer 043-8200391. Wij vertellen dan graag wat wij voor u kunnen betekenen als het om een vloer van epoxy gaat!