Wat epoxy zo bijzonder maakt

Een epoxyvloer is dé nieuwe trend op het gebied van vloerafwerking. En dat is ook niet zo vreemd. Het biedt u enorm veel voordelen. De specialisten van Floor Styling Concepts vertellen u graag meer over deze voordelen. Eerst werd een epoxyvloer vooral aangebracht in de industriële sector. Maar toen de vele voordelen ervan eenmaal doordrongen tot de zakelijke en particuliere markt, besloten wij ons te specialiseren in deze vloersoort. Hierdoor kunnen wij nu iedereen helpen aan een vloer, gemaakt van epoxy. Volgt u ook? Deel met ons uw wensen aangaande een epoxyvloer!

Waar bestaat een epoxyvloer eigenlijk uit?

Een epoxyvloer is gemaakt van epoxy. Deze kunststofhars is een hoogwaardige, zelfverlopende massa die gegoten wordt. Hierdoor ontstaat een naadloos, glad en strak oppervlak. De massa is op basis van emissiearme en oplosmiddelvrije 2-componenten-epoxyharsen gemaakt. Een vloer van epoxy heeft een zeer geringe VOC-waarde. En zo’n vloer is zeer breed inzetbaar! Bij Floor Styling Concepts kunt u een epoxyvloer bestellen in diverse trendy kleuren. Precies passend bij uw interieur of de huisstijl van uw onderneming. U bent er bovendien van verzekerd jarenlang te kunnen genieten van uw nieuwe vloer. Een vloer van epoxy is namelijk zeer duurzaam. Wilt u graag de voordelen op een rij hebben? Lees dan snel verder.

Waarom een epoxyvloer?

Valt het u ook op dat u tegenwoordig steeds vaker over een vloer van epoxy wandelt? Bij de huisarts, op kantoor, op de onderwijsinstelling van uw kind, in de bieb, bij de buren en ga zo maar door.

Wij van Floor Styling Concepts vinden dit een logische en verstandige wending. Steeds meer mensen kiezen voor kwaliteit. Voor een vloer die jaren meegaat. Een vloer van epoxy voldoet aan minstens alle onderstaande voordelen:

  • Slijtvast
  • Naadloos
  • Vloeistofdicht
  • Onderhoudsvriendelijk
  • In vele kleuren verkrijgbaar

epoxyvloer

Meer informatie over onze epoxyvloeren

U begrijpt, met een epoxyvloer geeft u uw interieur een complete nieuwe opfrisser. En niet voor even, maar voor vele jaren. Onze vloeren gaan zeer lang mee. Zonder kwaliteitsverlies! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen tegen welke prijs? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. U mag uw wensen en vragen ook naar ons mailen. Gebruik hiervoor e-mailadres info@floorstyling.eu. Wilt u ons direct een vraag stellen? Bel dan naar telefoonnummer 043-8200391. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden en voordelen van een epoxyvloer!