fsc-logo-kortOntstaan van Floor Styling Concepts

FSC is ontstaan door het samenvoegen van expertise en vakmanschap, op het gebied van kunststofvloerafwerkingen, betonvloer renovatie en reparatie, estethetische vloerafwerkingen en vloerproblematiek. De doelstelling is een totaalpartner te zijn voor alle vloeren en alle mogelijk voorkomende vloerproblemen. Dit voor bedrijven, architecten, aannemers en natuurlijk ook voor de particuliere sector. Van woning- en utiliteitsbouw tot aan extreem mechanisch, chemisch of thermisch belastbare vloeren heeft u in ons een professionele en betrouwbare partner.

Wij gaan verder

Wij geven antwoorden op uw vragen ongeacht het probleem en ongeacht de grootte van het oppervlak. Tevens geven wij u de mogelijkheid onze oplossing in praktijk te testen voordat u overgaat tot het saneren van het totale oppervlak. Preventief de “gezondheid” van uw vloeren laten monitoren en zo tijdig actie ondernemen zodat een klein probleem ook klein zal blijven Heeft u vloer problemen, behoefte aan renovatie van vloeren, vloer sanering, vloer reiniging of vloeren in nieuwbouw? Floor Styling Concepts (FSC) biedt alle antwoorden en oplossingen.

Onze vloeren:

Kunststofvloerafwerkingen:

Kunststofvloeren zijn beschikbaar in vele soorten. Deze zijn voor zeer veel toepassingen inzetbaar zowel voor mechanisch, chemisch als thermisch belaste vloeren. Deze vloeren worden in vele industrieën toegepast en harsen zijn vaak voor veel reparatie doeleindes geschikt We onderscheiden drie kunststoffen voor applicatie, renovatie en reparaties:

 • epoxy
 • polyurethaan
 • acrylaat

En met deze drie soorten harsen kunnen we de volgende afwerkingen realiseren:

 • coatings of rollagen
 • gietvloeren
 • troffel of mortelvloeren
 • grind-, siergrindvloeren
 • maatgerichte producten of reparaties

 

 • floorstyling-logo

 

Cementgebonden vloerafwerkingen

Overlagingen Er zijn diverse mogelijkheden voor industriële vloeren te overlagen; dit is gebaseerd op de belasting (lichte industrie tot extreem zware industrie (mechanisch, chemisch of Thermisch) hechtend of geheel vrijdragend. Vloeren van 0-50 mm kunnen wij overlagen met:

 • Industriele gemodifiseerde egaline
 • Cement- en anhydriet gebonden vloeivloeren
 • Hoge sterkte beton
 • Microbeton pantserlagen
 • Ultra hoge sterkte beton

Deze overlagingen zijn tevens voor ongelijke, verbrande of verzakte vloeren een kwalitatief hoogstaand, snel te belasten en prijsgunstig alternatief en bieden vele mogelijkheden t.a.v. slopen afvoeren en totaal vernieuwen.

Floor Styling Concepts BV heeft ze allemaal! Kwalitatieve topproducten die door vakmensen met jarenlange ervaring op de juiste wijze en met de juiste ondergrond-voorbehandeling worden uitgevoerd en tot een perfect eindresultaat worden verwerkt.

 

Groen ondernemen

Floor Styling gietvloeren worden gemaakt van de allerbeste bestanddelen. Ze bestaan uit natuurlijke polymeren. Daarom zijn ze nog slijtvaster, krasbestendiger en kleurechter dan andere gietvloeren. Vanaf 1995 is in de fabriek in Duitsland gewerkt aan de ontwikkeling en toepassingen van de ultieme samenstelling van onze producten. Daarbij lopen we voor op regelgevingen aangaande gezondheid, milieu en kunnen zo kwaliteit waarborgen. Vloeren om op te leven en te werken.

Investeren in de toekomst

Het belang van een gezond milieu en schone leefomgeving, is tegenwoordig aan de orde van de dag . Ook Floor Styling investeert al jaren in een goed milieu. Ons motto: ”  investeren in een goed milieu wil zeggen, allereerst je eigen verantwoordelijkheid nemen.”

Gezond voor iedereen

Daarom werken we met vrijwel alleen maar natuurlijke producten waar mogelijk, die prachtige vloeren als eindresultaat hebben. Naast de basis grondstoffen houden we ook rekening met applicatie en verwerking. Producten zijn emissie-arm en voorgereageerd, zodat onze vloeren zeer geschikt zijn voor ruimtes waarin mensen verblijven en waar er hoge eisen gesteld worden aan de luchtkwaliteit.

Floor Styling Concepts gaat voor een gezondere werkplek tijdens applicatie en een schonere leefomgeving.