FSC Vloer systemen:

Vloeren moet een hoop presteren, zeker wanneer het commerciële- en industriële vloeren betreft. Aan iedere gebruikerswens moet de nieuwe kunststof vloer voldoen. De vloeren moeten tegen grote mechanische belasting kunnen, zoals heftruck- en pallet verkeer, of zware machine krachten.

wetgeving voeding haccp Eisen aan de vloer

De vloeren dienen ook vaak bodembeschermend te zijn en moeten bestand zijn tegen chemische stoffen en hogere temperaturen . Onderhoudsvriendelijkheid, goede reinigbaarheid en hygiene eisen zijn aan de orde van de dag en als laatste eigenschap zijn de kunststof vloeren uitermate geschikt voor het conditioneren van een ruimte. Hierbij denkend aan stofvrije ruimtes of ESD lokalen. Deze eisen komen steeds vaker naar voren in bijvoorbeeld de fijn electronica, farmacie. Kortom: Zo divers als de industrie is, zo divers is een goede bedrijfsvloer. Daarbij is het ook zo dat een gelegde vloer een visitekaartje is voor het hele gebouw. De uitstraling van de eigen vloer speelt voor gebouw eigenaar een erg grote rol.

Floor Styling Concepts bied de oplossing:fsc milieuvriendelijk

Wij van FSC  zijn ons zeer bewust van de groeiende wensen van een kunststof vloer. Daarom werken we nauw samen met diverse leveranciers en blijven de producten perfectioneren. Producten worden daarna gecertificeerd naar veelal duitse maatstafen en lopen daardoor voor op de rest van de kunststof vloeren producten in de markt.

Floor Styling Concepts is vooruitstrevend en bied voor iedere vloer de passende oplossing tegen een betaalbare prijs