Uw vloer in goede handen

Galerijvloeren lopen regelmatig beschadigingen op. Wat is hier de oorzaak van? Nederland is een klein land met een groot inwoneraantal. Een flat of appartementencomplex biedt de ideale oplossing voor de steeds maar groeiende hoeveelheid mensen. Flatgebouwen worden vaak dan ook zo snel mogelijk uit de grond gestampt. Aan sommige delen van een flat wordt hierdoor minder aandacht besteed dan eigenlijk zou moeten. Dit geldt vaak voor de galerijvloeren. Zij zijn hierdoor regelmatig aan vernieuwing of onderhoud toe. Bij Floor Styling Concepts bent u hiervoor aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij met elke soort vloer overweg. Een van de type vloeren die wij als vloerenbedrijf veel bij flats en appartementen tegenkomen, zijn prefab galerijvloeren. Naast prefab vloeren wordt er ook vaak gebruik gemaakt van zandcementvloeren. Wat zijn de voor- en nadelen van deze verschillende galerijvloeren?

Galerijvloeren in alle soorten en maten

Allereerst zijn er dus prefab betonvloeren. Dit type vloer wordt kant- en klaar afgeleverd en gemonteerd. Vaak met een geïntegreerd afwateringssysteem. Een prefab betonvloer is vooral een goede tijdelijke oplossing, maar naar verloop van tijd blijkt het toch niet de beste uitkomst. Door invloeden van buitenaf, zoals water en wind, treden er snel beschadigingen op. Er komt aanslag op de vloer en er kan een lichte scheurvorming ontstaan. Het tweede type dat we vaak tegenkomen is de zandcementvloer. Deze soort ondergrond heeft eigenlijk altijd wel een afwerking nodig. Een cementgebonden dekvloer is vaak vrij poreus, waardoor hij makkelijk kan slijten. Beide type vloeren kunnen het beste afgewerkt worden door een kunstof. U kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen voor een epoxycoating. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat uw gietvloer antislip wordt afgewerkt. Hoe kunnen wij dit bij uw galerijvloeren realiseren?

Uw wensen op het gebied van vloeren

Wanneer u onze hulp inschakelt, analyseren wij eerst de conditie van uw galerijvloeren. Wij kijken naar de eventuele beschadigingen en aanslag die op de vloer aanwezig zijn.

Wij overleggen vervolgens met u over de verschillende mogelijkheden waarmee wij uw vloeren kunnen behandelen. Maatwerk dus. Maar waar staan wij nog meer voor als vloerenbedrijf?

  • Duurzaam ondernemen
  • Zonder overlast een nieuwe vloer of vloerbehandeling
  • Ruime keuze in kleuren
  • Een goede prijs- kwaliteitsverhouding
  • Betaalbare prijzen

galerij vloeren

Vraag nu een offerte aan

Heeft u op uw galerijvloeren last van scheuren, overmatig vuil of wilt u gewoon een nieuwe look? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan door te mailen naar info@floorstyling.eu. Bellen kan via 043-8200391. Dankzij ons liggen uw galerijvloeren er binnenkort weer als nieuw bij!