Robuuste garagevloeren

Een garagevloer heeft het zwaar te verduren. Los van de hoge mechanische belastingen door bijvoorbeeld wrijving van autobanden en het gewicht van voertuigen, heeft een garagevloer ook te maken met chemische belastingen. Onder chemische belasting behoren bijvoorbeeld de weekmakers van autobanden, uitlaatgassen (CO2) en dooizout. Gewoon monolitisch afgewerkt beton zal snel in functionaliteit afnemen als deze niet wordt afgewerkt met een kunststof die hem beschermt tegen deze hoge belastingen. Daarnaast zijn de trillingen van het dagelijks verkeer de oorzaak van haarscheurtjes. Floor Styling Concepts biedt gecertificeerde kunststofvloerafwerkingen om uw garagevloer te beschermen en de duurzaamheid enorm te verlengen.

Hoe kunnen wij uw garagevloer versterken?

Graag versterken wij uw garagevloer door deze te voorzien een kunststof vloercoating. Hierdoor kunnen veelvoorkomende vloerproblemen die in garages worden aangetroffen weggeholpen worden. Denk aan gaten, scheuren, kapotte naden of dilataties. Met behulp van ons (volgens de hoogstaande Duitse OS 8 norm) gecertificeerde systeem kunnen wij deze oneffenheden verhelpen. Wij realiseren graag een strak, glad, duurzaam, anti-slip en mooi vloeroppervlak. In precies die kleur die u wenst. Wij hebben al regelmatig vloeren mogen realiseren voor de automotive branche. Met zeer tevreden klanten als gevolg. Heeft u een garage, een showroom, een werkplaats of een reparatiefaciliteit? Dan wilt u zorgeloos uw werk kunnen doen. En professioneel ogen. Laat ons een naadloze kunststof vloer aanbrengen op uw garagevloer. Deze voldoet volledig aan de verschillende richtlijnen in de automotive branche. Bovendien leggen wij onze vloeren zeer snel, zodat u spoedig weer verder kunt met uw eigen werkzaamheden.

 

Wenst u dit voor uw garagevloer?

garagevloerU wilt natuurlijk na het laten aanbrengen van een nieuwe vloer in uw garage weer voor jaren vooruit kunnen. Kies daarom voor een vloer van Floor Styling Concepts. Onze vloeren:

  • Zijn zeer duurzaam
  • Zijn erg onderhoudsvrij
  • Zijn naadloos en slijtvast
  • Zijn te bestellen in uw huisstijlkleur
  • Zijn bestand tegen chemische belasting

Maak uw garage klaar voor de toekomst

Bent u er van overtuigd dat wij uw garagevloer naar een hoger niveau kunnen tillen? Laat ons u dan informeren over de vele mogelijkheden. Dit doet u door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Heeft u nu al wat specifieke vragen of verzoeken klaarliggen? Mail deze ons dan via e-mailadres info@floorstyling.eu. Wenst u direct persoonlijk contact? Bel onze specialist dan via telefoonnummer 043-8200391. Wij voorzien uw garage graag van de beste garagevloer!