Duurzame vloeren

Wilt u in Geleen een nieuwe vloer van een professionele vloeren winkel? Kies dan voor vloerenbedrijf Floor Styling Concepts. Wij zijn expert in het creëren van een epoxyvloer, gietvloer en betonvloer. Wij overtuigen u er graag van dat deze soorten vloercoating u de beste oplossing bieden. In het kort: duurzaam, tijdloos en kwalitatief hoogstaand. Daarnaast repareren wij ook vloeren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan scheurvorming in beton. Bent u er ook klaar voor om in Geleen over te stappen op deze hoogwaardige design- of bedrijfsvloeren? Laat ons dan weten wat uw wensen zijn vanuit Geleen via telefoonnummer 043-8200391.

Onze verschillende soorten vloercoating

De design- en bedrijfsvloeren van Floor Styling Concepts zijn onder te verdelen in kunststofgebonden afwerkingen en cementgebonden afwerkingen. Na deze keus zijn er nog diverse opties te kiezen in de vloercoating. Neem onze bedrijfsvloeren met een kunststofgebonden afwerking. Hier valt onze epoxyvloer, maar ook onze vloer van polyurethaan en acrylaat onder. Is er een keus gemaakt uit één van deze drie materialen? Dan kan gekozen worden voor een afwerking. Hier valt te kiezen voor onze gietvloer, maar ook voor een troffel-/mortelvloer, (sier)grindvloer of rollagen. Kortom, keuze te over. Ook als u kiest voor een betonvloer, dan zorgen wij ervoor dat u straks in Geleen precies die vloer heeft die u wenst. Zo zorgen wij altijd voor een egale vloerovergang van beton. Benieuwd naar al deze opties? Maak dan een afspraak met de specialisten van onze vloeren winkel. U bereikt hen via onderstaande contactgegevens vanuit Geleen!

Hoge kwaliteit Fabrieksvloeren en magazijnvloeren

Bij vloerenbedrijf Floor Styling Concepts luisteren wij altijd naar de wensen van de klant. Bij ons kunt u ervan uitgaan dat wij altijd een oplossing bieden die past bij uw wensen. Of het nu gaat om het leggen van een fabrieksvloer of magazijnvloer of dat het gaat om het repareren van scheurvorming in beton. Wij kunnen het! Bij Floor Styling Concepts gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit. Kiest u ervoor om een betonvloer te laten leggen door ons dan zorgen wij altijd voor een egale vloerovergang van beton. Laat daarom uw fabrieksvloer, magazijnvloer of andere vloer door ons leggen.

Vijf kenmerken van onze vloeren winkel nabij Geleen

Imagine-fsc-floorprint flakesFloor Styling Concepts is meer dan het bedrijf dat uw gietvloer realiseert. Wij kunnen namelijk ook uw betonvloer reinigen. Of de staat van uw epoxyvloer preventief monitoren. Of u nou uw woning of uw bedrijfspand in Geleen een opfrisser wilt geven, wij voorzien het graag van de mooiste design- en bedrijfsvloeren. U kiest namelijk niet zomaar voor Floor Styling Concepts. Wij:

  • Zijn reeds actief sinds 1995
  • Zorgen blijvend in ontwikkeling te zijn
  • Produceren op milieuvriendelijke wijze
  • Staan paraat voor particulieren en bedrijven
  • Zijn expert op mechanische, chemische en thermische belasting

Betonlook-fiamma-fscconcreta-inside-beton-binnenOp zoek naar een betonvloer, epoxyvloer of gietvloer? Neem contact op!

Heeft u interesse gekregen in onze duurzame, milieuvriendelijke en stijlvolle oplossingen voor uw vloer in Geleen? Neem dan nu contact op met Floor Styling Concepts. Onze vloeren winkel is per telefoon te bereiken via 043-8200391. Een e-mail mag u sturen naar info@floorstyling.eu. En natuurlijk is een vrijblijvende offerte ook zo aangevraagd. Wij voorzien uw vloer in Geleen graag van een mooie en blijvend kwalitatieve vloeroplossing!