Iedereen is anders en net als een Vicino Design Vloer uniek. Uw interieur zegt veel over u zelf of uw bedrijf. Het benadrukt uw identiteit en u voelt zich erin thuis. Kortom, uw interieur is een weerspiegeling van uw persoonlijkheid of dat van uw bedrijf.

Een vloer is de basis van uw interieur. Of u nu kiest voor een klassiek, industrieel, natuurlijk, romantisch of moderne inrichting, met een Vicino Design vloer maakt u het persoonlijke gevoel compleet. Onze gietvloeren worden voor u op maat gemaakt en zijn sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Een Vicino Design vloer staat voor jarenlang woon- en werkplezier.

particulier-woonvloer-designvloer-vicino

Vicino Designvloeren:

betonlook-gietvloer-badkamerFloorstyling Concepts heeft met Vicino een prachtige lijn van vloeren uitgebracht bestaande uit de volgende design mogelijkheden:

  • Une Colore: De Une Colore gietvloer is een sterke, duurzame en tijdloze gietvloer, uitgevoerd in één kleur. Een vloer met een pure moderne uitstraling, met een licht glanzend of mat uiterlijk, egaal en strak oppervlak.
  • Fiamma : Een combinatie van kleuren in een rustige óf levendige gietvloer. Luxe of speels, voor ieder idee een oplossing. De vele kleurcombinaties maken de vloer uniek en eindeloos. De uitstraling van een fiamma vloer is door kleurgebruik is vergelijkbaar met die van marmoleum, marmer en een betonvloer.
  • Arte Vicino: Maak uw gietvloer uniek, met een persoonlijke tint, logo, print of met speciale kleuren. De mogelijkheden van hedendaagse gietvloeren zijn ongekend.
  • Lucente: Een nieuw ontwikkelde gietvloer van Vicino. Een uniek stukje Kunst en Design voor uw woning,kantoor of showroom. Een spectaculaire vloer vol glitter en glamour met een foto-vloer-floorprintfonkelende uitstraling.
  • Chips and Flakes: Een speels design bestaande uit een hoogwaardige vloeivloer afgewerkt met speciale instrooimaterialen, waardoor de vloer een kleurige en gemêleerde uitstraling krijgt. De flakes of chips kunnen in vele kleurcombinaties worden gemengd, waardoor de vloer speels en toch persoonlijk is. Door het instrooimateriaal heeft de vloer een lichte structuur en is daardoor licht antislip en toch goed te reinigen.
  • Imagine:  Imagine is een onderdeel van Vicino die bij de andere designvloeren als extra kan worden toegepast. Imagine bied ongekende mogelijkheden om nieuwe of bestaande vloeren en wanden te personaliseren. Geeft een persoonlijke touch en unieke uitstraling aan iedere vloer/wand: voorziet bestrating van een logo… verandert een betonnen vloer in een fris groen grasveld… of tovert laminaat om in een zonnig zandstrand. Fresco’s op de muur, schilderingen op de wand door getrokken in de vloer. Kortom ongekende mogelijkheden die u in staat stellen de puntjes op de I te zetten.
  • Concreta Inside :  de betonvloer waar U op kunt wonen, werken en leven.  De concreta inside  woonbeton, brengt zowel robuustheid van de natuurlijke materialen waar beton is uit opgebouwd terug maar geeft tevens een strak, ruimtelijk en derhalve rustgevende uitstraling van Uw interieur
  • Concreta Outside:  Concreta outside beton, richt zich zoals de naam al zegt  op het  buiten interieur; denk aan onder andere een terras, tuinhuis, oprit en /of  looppad. Een strakke en rustgevende uitstraling gecombineerd met voordelen zoals een onkruidvrije oppervlakte nu maar ook over 15 jaar.

 

hotelvloer-design-fscVoor ieder wat wils

De Vicino designvloeren die Floor Styling Concepts BV aanbiedt zijn voor iedereen. Of u nu een nieuwe vloer in uw toilet wilt of een nieuwe vloer in uw kantoor of winkel, Floor Styling Concepts BV heeft voor iedere vloer het juiste design. U geeft aan waar u naar op zoek bent en wij kijken samen met u naar de beste oplossing.

Wij onderscheiden onze vloeren in twee delen. Enerzijds de kunstharsgebonden vloeren en anderzijds de betonvloeren. De kunstharsgebonden vloeren zijn op basis van epoxy of polyurethaan en kunnen op bijna elke vormvaste ondergrond aangebracht worden; nieuw of bestaand. Het aanbrengen van deze vloeren neemt ook relatief weinig tijd in beslag. 3 a 4 dagen.

De mogelijkheden van de polymeergebonden vloeren zijn eindeloos. Van een strakke Une Collore vloer tot een indrukwekkende imagine vloer. Uniek bij Floor Styling Concepts BV is de Concreta Originale Woonbeton, die kan worden toegepast als woonvloer in uw woning of kantoor maar deze vloer kan ook buiten worden toegepast als vervanging van uw oprit of terras. Hierdoor creëert u een schitterend moderne uitstraling rondom zowel binnen als buiten.

Kortom, maak een rondje langs de mogelijkheden en doe inspiratie op voor uw droomvloer. Want alles moet perfect zijn aan uw locatie, dus ook uw vloer, en een Vicino vloer: daar bent u toch trots op?

logo-footer-vicino