Gietvloeren worden gemaakt van epoxy (EP) of polyurethaan (PU). Polyurethaan (PU) gietvloeren zijn bij uitstek geschikt voor woningen en kantoren. Een eerste prijsverschil tussen offertes ontstaat omdat er onduidelijkheid is over het type gietvloer dat er gelegd word. Voor een ondeskundige valt bijna niet vast te stellen wat de basis is van de gelegde vloer.

prijzen gietvloerVerschil in gietvloer prijzen

In de particuliere markt doet u er verstandig aan uzelf te verzekeren dat er een polyurethaan gietvloer gelegd word, dat deze van hoogwaardige grondstoffen wordt gefabriceerd. Dit omdat er grote verschillen zijn in opbouw en afwerking van een PU-gietvloer. Ook dit zorgt voor verschil in gietvloer prijzen. U moet dan denken aan forse verschillen in dikte, zuiverheid en pigmentpercentages wat zorgt voor grote verschillen in uitstraling, gebruiksgemak en levensduur. UV bestendigheid is zeer belangrijk bij de meeste particulieren. U wilt natuurlijk niet dat uw prachtige gietvloer verkleurd.

FSC gietvloer prijzengietvloer-prijzen-fsc

Floorstyling Concepts werkt uitsluitend met hoogwaardige grondstoffen, waardoor u verzekerd bent van een PU gietvloer van de hoogste kwaliteit. Wanneer u onze showroom bezoekt (op afspraak) vraag dan beslist eens naar de PU Professional gietvloer. Deze kleurvaste gietvloer is het betaalbare summum op het gebied van PU gietvloeren. Gaat uw voorkeur meer uit naar een industriële uitstraling? Kies dan voor een onverslijtbare EP professional gietvloer in 1 of 2 kleuren van Floorstyling.