Onze eigen milieuvriendelijke gietvloer

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat een kwalitatieve gietvloer bij u kan realiseren? Zoek dan niet verder. Floor Styling Concepts (FSC) creëert gietvloeren uit eigen fabriek van zeer goede kwaliteit. De FSC ECO PU is een hoogwaardige, zelfverlopende gietvloer op basis van vloeibare 2-K-Polyurethaanhars. Eco PU wordt gebruikt bij het maken van esthetische vloeren. Door zijn elastische eigenschappen is de vloer uitermate geschikt voor in de particuliere sector en als designvloer. Ook zorgt de S-Eco vloer voor geluidsdemping, wat steeds vaker een eis is in appartementen en flatwoningen. Lees snel verder om meer te weten te komen over onze eigen gietvloer!

Onze gietvloer is een decoratieve alleskunner

Graag vertellen wij u wat meer over de bijzondere eigenschappen van onze ECO PU gietvloer. De vloer heeft een lichtechte eigenschap. U kunt dus jaren genieten van zijn sprankelende kleurstelling of betonlook. Een ander groot voordeel is dat onze gietvloer zeer elastisch is. Dit geeft hem goede verloop- en vloei-eigenschappen. Ook is het een zeer prettig materiaal om op te lopen. De vloer hardt bovendien krimpvrij uit. De uitgeharde overlaging is v.a. 2mm licht scheuroverbruggend. Floor Styling Concepts biedt haar gietijzeren polyurethaan vloeren aan in een tiental uni kleuren. De vloeren zijn dan ook zeer geschikt als betonlookvloer. Maar ook als decoratieve chipsvloer misstaan onze gietvloeren niet.

Extra voordelen van onze gietvloer

Wij noemen graag nog enkele extra voordelen van onze gietvloeren. Zo zijn zij:

  • Lichtbestendig
  • Getest volgens AgBB
  • Voorzien van gladde oppervlaktes
  • Geschikt voor allerhande decoratieve doeleinden
  • Toepasbaar in o.a. woningen, ziekenhuizen, scholen en kantoren

gietvloer

Wist u overigens dat wij naast gietvloeren op basis van polyurethaan ook gietvloeren van epoxy realiseren? Ook deze variant is zeer robuust, aantrekkelijk en zelfs anti-slip te verkrijgen. Neem contact met ons op als u meer informatie over beide soorten vloeren wenst.

Wij zijn uw complete partner op vloergebied

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen aangaande een gietvloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door een offerte bij ons aan te vragen. Dan heeft u meteen een indruk van wat u van ons tegen welk bedrag mag verwachten. U mag uw wensen ook mailen naar e-mailadres info@floorstyling.eu. Direct persoonlijk contact kan gelegd worden via telefoonnummer 043-8200391. Wij horen graag wat uw wensen zijn. Floor Styling Concepts verwezenlijkt deze met plezier in een perfect passende gietvloer!