Vloeren voor particulieren en bedrijven

Als u een nieuwe vloer in Heerlen behoeft, kijk dan eens naar de vloeren in onze winkel. Wij zijn vloerenbedrijf Floor Styling Concepts. Wij staan bekend om het leveren van maatwerk. Wij creëren vloeren voor particulieren en bedrijven. Omdat onze vloeren kunststof- en cementgebonden zijn, zijn ze duurzaam en zeer milieuvriendelijk. En vergeet de stijlvolle uitstraling niet! Een gietvloer in Heerlen staat prachtig en gaat jaren mee. In blijvende topkwaliteit. Hetzelfde geldt voor onze epoxyvloer en betonvloer. Nog geen idee wat het beste past? Laat onze specialisten het voor u uitzoeken. Zij zijn gespecialiseerd op extreme mechanische, chemische en/of thermische belasting. Voor elk huis en voor elke branche hebben wij de juiste vloercoating. Kortom, ga voor design- en bedrijfsvloeren vanuit Heerlen naar vloerenbedrijf Floor Styling Concepts in Maastricht!

Wat onze bedrijfsvloeren zo bijzonder maakt

Wij begrijpen dat u in Heerlen het milieu hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn het daar volkomen mee eens. Daarom zijn alle bedrijfsvloeren van Floor Styling Concepts duurzaam en milieuvriendelijk gemaakt. De bestanddelen van onze gietvloer, epoxyvloer en betonvloer zijn van de beste kwaliteit. Zo gebruiken wij natuurlijke polymeren voor onze vloeren. Ook in het gebruik en qua levensduur voldoen deze vloeren aan de strengste eisen. Onze vloeren zijn eenvoudig te reinigen en gaan jaren mee. Omdat wij ons voortdurend ontwikkelen in het vak, hoeft u geen genoegen te nemen met één soort vloer. In onze vloeren winkel treft u diverse soorten vloercoating aan. Zo kunt u precies samenstellen wat bij u in Heerlen het beste past!

Wat onze vloeren winkel voor u in Heerlen kan betekenen

Wenst u dus een nieuwe gietvloer? Die creëren wij. Heeft u behoefte aan een betonvloer? Komt voor elkaar. Wij zorgen altijd voor een egale vloerovergang van beton. Of bent u naarstig op zoek naar een passende epoxyvloer? heerlenheerlenWij zorgen ervoor. Welke design- of bedrijfsvloeren u ook wenst; wij zorgen dat u straks precies heeft waar u naar op zoek was. Hierbij onze diensten in Heerlen in een notendop. Wij kunnen uw vloer:

  • Grondig reinigen
  • Preventief monitoren
  • Voorzien van sanering
  • Voorzien van vloercoating
  • Compleet nieuw aanleggen

Onze diensten

De diensten van Floor Styling Concepts variëren van het aanleggen van een magazijnvloer tot het repareren van scheurvorming in beton. Floor Styling Concepts is uw specialist op het gebied van de meest uiteenlopende vloeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fabrieksvloeren en magazijnvloeren. Maar wij zorgen ook voor een egale vloerovergang van beton of repareren scheurvorming in beton. Onze vakmensen gaan altijd snel, effectief maar uiterst nauwkeurig te werk en houden altijd rekening met de wens van de klant. Op deze manier kunt u erop vertrouwen dat de kwaliteiten van onze diensten altijd naar verwachting zijn.

Hoe bereikt u vloeren winkel Floor Styling Concepts?

U staat slechts enkele stappen van een nieuwe epoxyvloer, betonvloer of gietvloer in Heerlen verwijderd. Geef uw wensen aangaande uw nieuwe vloer aan ons door. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe fabrieksvloer? Vraag een offerte aan! Geheel gratis en vrijblijvend. Of neem contact met ons op via telefoonnummer 043-8200391 of e-mailadres info@floorstyling.eu. Wij vertellen u graag welke vloer het beste past bij uw woning of bedrijfspand in Heerlen!