Altijd de vloer die bij u past

Van bedrijfsvloeren tot (design)vloeren voor woningen en instellingen, bij vloerenbedrijf Floor Styling Concepts vindt u in Helmond altijd de vloer die bij uw situatie past. Floor Styling Concepts is een zeer professionele vloeren winkel die een ruim assortiment combineert met kundig advies en een klantvriendelijke benadering. En dat ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs. Of u in Helmond nu zoekt naar een fabrieksvloer in de vorm van een gietvloer of betonvloer, bijvoorbeeld met een (anti-slip) vloercoating, wij staan altijd met groot enthousiasme voor u klaar! Bovendien kunnen we ook het het reinigen en herstellen van vloeren voor onze rekening nemen. Benieuwd geworden naar onze vloeren winkel? Lees snel verder!

Onze diensten

De diensten van vloerenbedrijf Floor Styling Concepts variëren van het aanleggen van een magazijnvloer tot het repareren van scheurvorming in beton. Floor Styling Concepts is uw specialist op het gebied van de meest uiteenlopende vloeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fabrieksvloeren en magazijnvloeren. Maar wij zorgen ook voor een egale vloerovergang van beton of repareren scheurvorming in beton. Onze vakmensen gaan altijd snel, effectief maar uiterst nauwkeurig te werk en houden altijd rekening met de wens van de klant. Op deze manier kunt u erop vertrouwen dat de kwaliteiten van onze diensten altijd naar verwachting zijn.

Gietvloer of betonvloer?

De mogelijkheden op het gebied van vloeren zijn talrijk. Bijvoorbeeld op het gebied van bedrijfsvloeren. Twee populaire opties zijn de gietvloer en de betonvloer, allebei met zowel voor- als nadelen. Een betonvloer is stevig en hard, maar wel behoorlijk gevoelig voor scheuren en kwetsbaar als het gaat om vloeistoffen. Wel behoort het aanbrengen een beschermende vloercoating tot de mogelijkheden. Daarnaast zorgen wij altijd voor een egale vloerovergang van beton. Een gietvloer wordt vervaardigd uit polyurethaan of epoxy. Met een vloer van polyurethaan of een epoxyvloer verzekert u zich van een vloer die sterker en warmer is dan een betonvloer, en die bovendien goed tegen vloeistoffen kan. Daarom wordt dit type vloer ook onder particulieren steeds populairder. Er valt nog veel meer te vertellen over de voordelen die beide vloersoorten met zich meebrengen. Kijkt u voor meer informatie eens rustig rond op de site van onze vloeren winkel of neem vanuit Helmond contact op met onze vloerspecialisten!

Vertrouw in Helmond op onze ervaring

epoxy-gietvloer-sittardAls het op vloeren aankomt, kunt u zich geen vergissing veroorloven. Dat geldt niet alleen voor bedrijfsvloeren (die vaak zeer zwaar belast worden), maar net zozeer voor vloeren die gelegd worden in bijvoorbeeld woningen, scholen of onderwijsinstellingen. Vertrouw in Helmond daarom op het professionele advies van Floor Styling Concepts voor een passende vloer. Wellicht is dit in uw geval een kunststof gietvloer (zoals een epoxyvloer), of wellicht een meer traditionele betonvloer, aangevuld met een vloercoating die aan uw specifieke voorkeuren in Helmond voldoet. En voor we het vergeten: wist u in Helmond al dat:

  • Wij ook reparaties en schoonmaakwerkzaamheden verzorgen?
  • Onze vloeren zeer milieuvriendelijk zijn?
  • Onze vloeren aan alle veiligheidseisen voldoen?

Nieuwe vloer aanleggen bij u in Helmond? Neem contact op

U begrijpt: van epoxyvloer tot betonvloer: wij zijn van alle markten thuis. Heeft u behoefte aan advies? Of wilt u een gratis offerte aanvragen? Kom dan in contact via 043-8200391 of info@floorstyling.eu. Wij zijn u in Helmond graag van dienst!