Een nieuwe vloer

Als bedrijf of particulier in Horst aan de Maas is het belangrijk dat u regelmatig de bedrijfsvloeren of de vloeren in uw huis laat controleren door een deskundig bedrijf. Naast controle en onderhoud kunt u ook wel eens behoefte hebben aan een geheel nieuwe gietvloer of betonvloer. In dat geval biedt onze vloeren winkel, Floor Styling Concepts, de oplossing. Met de hulp van ons professionele team kunnen wij met ieder type vloer uit de voeten. Een nieuwe vloercoating? Een stevige epoxyvloer? Niets is onze experts te gek. Door onze jaren ervaring weten wij precies wat uw betonvloer of gietvloer in Horst aan de Maas nodig heeft. Hierbij staat de kwaliteit hoog in het vaandel. Zo zorgen wij altijd voor een strakke en egale vloerovergang van beton. Naast kwaliteit is groen ondernemen een van onze doelstellingen. Wij willen dat de producten die wij gebruiken gezond zijn voor iedereen. Hoe realiseren wij dit bij uw bedrijfsvloeren in Horst aan de Maas?

Duurzame bedrijfsvloeren

Wanneer wij aan de slag gaan met uw bedrijfsvloeren in Horst aan de Maas is er een aantal punten die wij belangrijk vinden. Ten eerste zorgen wij ervoor dat de producten voor uw gietvloer de ultieme samenstelling hebben. Hierbij worden alle regelgevingen aangaande gezondheid en milieu strak nageleefd. Zo kunnen wij de kwaliteit van uw betonvloer of gietvloer in Horst aan de Maas waarborgen. Ten tweede zijn alle producten die wij gebruiken emissiearm en voorgereageerd. De vloeren zijn daarom ook zeer geschikt voor ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan de luchtkwaliteit. Als laatste analyseren onze experts alle factoren die invloed hebben op uw vloer. Aan de hand hiervan bepalen zij wat voor type vloer u het beste kunt kiezen voor uw pand in Horst aan de Maas. Zeker bij bedrijfsvloeren met mechanische, chemische of thermische belastingen kan dit van cruciaal belang zijn. In dit soort gevallen wordt vaak een vloer van kunststof aangeraden. U kunt hierbij onder andere kiezen voor een epoxyvloer of acrylaatvloer. Naast een volledig nieuwe vloer kunt u natuurlijk kiezen voor een vloercoating. Hoe verwezenlijken wij een vloercoating bij u in Horst aan de Maas?

Een hoogwaardige vloercoating

Ook de vloercoating die u door ons laat verzorgen is van hoogwaardige kwaliteit. Net als onze kunststofvloeren is de vloercoating die wij gebruiken emissiearm. Ondanks de hoge kwaliteit is de prijs nog steeds heel betaalbaar. Een goede prijs-kwaliteits-verhouding vinden wij dan ook erg belangrijk. Hier een vijftal feiten over onze hoogwaardige vloercoating:

  • Oplosmiddelvrij
  • Hoge mechanische vastheid
  • De bestendigheid is goed uitgebalanceerd
  • Snel en economisch door ons gelegd

vloeren maarheeze

Kwaliteit staat voorop

Bij vloerenbedrijf Floor Styling Concepts luisteren wij altijd goed naar de wensen van de klant. Wij hebben altijd een oplossing die past bij uw wensen. Of het nu gaat om het leggen van een fabrieksvloer of magazijnvloer of dat het gaat om het repareren van scheurvorming in beton. Wij kunnen het! Kiest u ervoor om een betonvloer te laten leggen door ons dan zorgen wij altijd voor een egale vloerovergang van beton. Bij vloerenbedrijf Floor Styling Concepts gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit. Laat daarom uw fabrieksvloer, magazijnvloer of andere vloer door ons leggen.

Onze vloeren winkel staat voor u klaar

Bent u in Horst aan de Maas nieuwsgierig geworden naar onze vloeren winkel? Toe aan een mooie, gladde epoxyvloer of betonvloer? Of heeft u last van scheurvorming in beton? Neem dan direct contact op door te mailen naar info@floorstyling.eu. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 043-8200391. Binnen de kortste keren ligt er dan een prachtige nieuwe vloer bij u in Horst aan de Maas!