In allerlei trendy kleuren

Wilt u uw kapotte vloer laten herstellen? Daarvoor bent u bij Floor Styling Concepts aan het goede adres. Ongeacht de aard van de vloerproblemen! Wellicht zijn deze ontstaan doordat uw vloeren te maken hebben met extreme invloeden, zoals chemische en mechanische belasting. Dikwijls treden hierdoor verzakkingen en scheuren op. Daarnaast kunnen ze ook verontreinigd zijn door chemie of olie. In zo’n geval is het verstandig om een deskundig bedrijf in te huren om dit te laten herstellen. Floor Styling Concepts dus! Dankzij onze ruime ervaring zijn wij ook gegarandeerd in staat uw kapotte vloer te repareren.

Waarom uw kapotte vloer laten herstellen?

Floor Styling Concepts is specialist op het gebied van vloeren. Zowel voor bedrijven als particulieren. Zeker voor bedrijven kan een kapotte vloer een zeer nadelige invloed hebben op verschillende processen binnen uw bedrijf. Ten eerste zorgt deze voor ongemak bij uw arbeids- of productieproces. Ten tweede ontstaan er vaak ARBO-onvriendelijke situaties voor uw werknemers. Ten derde zorgen ze voor schade aan de producten of goederen die uw bedrijf produceert. Dit gaat natuurlijk ten koste van de kwaliteit. Ten slotte zorgen de vloerproblemen vaak voor schade aan de transportmiddelen die zich binnen uw bedrijf verplaatsen, zoals reachtrucks en heftrucks. U kunt dus concluderen dat vloerschade grote invloed heeft op de productie en werkzaamheden binnen uw bedrijf. Het is dan ook erg belangrijk om uw vloeren snel weer te laten herstellen. Dit zorgt ervoor dat de werkzaamheden binnen uw bedrijf weer normaal kunnen verlopen.

Houd uw vloer in optimale kwaliteit

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Daarom kan het verstandig zijn om uw vloer periodiek te laten inspecteren. Ook voor inspecties kunt u ons bedrijf inschakelen. Maar ook voor het realiseren van compleet nieuwe vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vloeren zijn:

  • Op een groene manier geproduceerd
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Slijtvast en krasbestendig

kapotte vloer herstellen

Uw partner voor nieuwe en kapotte vloeren

U begrijpt, Floor Styling Concepts is uw complete partner. Wij realiseren, onderhouden en repareren allerhande vloeren. Wij zijn specialist op het gebied van gietvloeren en betonvloeren. Ook kapotte vloeren kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Vraag een vrijblijvende offerte aan! Behoefte aan meer informatie over hoe wij beschadigde vloeren repareren? Dan kunt u ons mailen naar info@floorstyling.eu. Ook telefonisch contact is mogelijk via 043-8200391. Wij kijken ernaar uit om uw kapotte vloer te komen herstellen!