De vloeren winkel bij u in de buurt

Behoefte aan een design gietvloer in uw huis in Kerkrade? Kan uw betonvloer of epoxyvloer wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Ook voor onze opdrachtgevers in Kerkrade staat het team van vloerenbedrijf Floor Styling Concepts klaar. Door de jaren heen hebben wij ervaring opgebouwd met alle soorten vloeren. Van vloercoating tot epoxyvloer, wij regelen het onderhoud en zorgen ervoor dat uw vloer er perfect bij ligt. Onze klantenkring is heel divers. Zowel voor de vloeren in uw huis als bedrijfsvloeren kunt u bij onze vloeren winkel terecht. Wij zorgen ervoor dat uw vloer volledig op maat en naar uw wensen en eisen wordt gelegd. Naast dat wij bij het onderhoud van uw gietvloer of betonvloer gaan voor kwaliteit en een goede service, houden wij duurzaamheid ook in het oog. Sinds 1995 zorgt onze fabriek in Duitsland voor de perfecte, duurzame samenstelling van onze vloeren. Hierdoor kan onze vloeren winkel zowel gezondheid, milieu als kwaliteit waarborgen. De producten zijn emissie-arm, waardoor de impact op mens en milieu zo positief mogelijk is. Daarnaast zorgen wij altijd voor een egale vloerovergang van beton. Hoe realiseren wij dit voor de vloeren of vloercoating in uw huis in Kerkrade?

Onze diensten

Vloerenbedrijf Floor Styling Concepts is uw specialist op het gebied van de meest uiteenlopende vloeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fabrieksvloeren en magazijnvloeren. Maar wij doen meer dan alleen het aanleggen van vloeren. Zo repareren wij scheurvorming in beton en kunt u ons inschakelen voor een egale vloerovergang van beton. Onze vakmensen gaan altijd snel, effectief maar uiterst nauwkeurig te werk en houden altijd rekening met de wens van de klant. Dus bent u opzoek naar een nieuwe fabrieksvloer of magazijnvloer of heeft u last van scheurvorming in beton? Vloerenbedrijf Floor Styling Concepts helpt u graag.

Een perfecte vloer in Kerkrade

Bij de keuze voor een vloer in uw huis in Kerkrade vindt u het design natuurlijk erg belangrijk. Door een gietvloer te kiezen van vloerenbedrijf Floor Styling Concepts weet u zeker dat hij volledig aansluit bij uw interieur. Doordat wij een nauw samenwerkingsverband onderhouden met Vicino Designvloeren zijn wij volledig op de hoogte van de laatste trends op vloerengebied. De producten van Vicino Designvloeren zijn van hoge kwaliteit en daarnaast slijtvast en krasbestendig door de synthetische polymeren die wij gebruiken. Uw gietvloer of betonvloer is daarnaast ook perfect schoon te houden. Hoe werkt dit wanneer u nieuwe bedrijfsvloeren wilt in uw kantoorpand?

Uw bedrijfsvloer tot in de puntjes verzorgd

vloeren bergen op zoomOok bij bedrijfsvloeren in Kerkrade zorgen wij dat alles perfect op maat is. Wij onderzoeken alle factoren die in de toekomst uw bedrijfsvloeren zullen beïnvloeden. Een bedrijfsvloer kan namelijk nog wel eens onderhevig staan aan grote belastingen. Bijvoorbeeld in de mechanische- of chemische industrie. Bij de bedrijfsvloeren van onze vloeren winkel heeft u keuze uit vele soorten. In overleg met u komen wij tot de beste keuze. Kunt u beter kiezen voor een epoxyvloer of is een betonvloer toch een beter idee? U vraagt raad en wij helpen u in Kerkrade. Hier een drietal speerpunten waar ons bedrijf voor staat:

  • Investeren in de toekomst door groen te ondernemen
  • Wij geven antwoorden op uw vragen ongeacht het probleem
  • Uw totaalpartner zijn voor alle vloeren en vloerproblemen

Behoefte aan een nieuwe vloercoating?

Meer weten over hoe wij u in Kerkrade kunnen helpen? Kom in contact met onze vloeren winkel door te bellen naar 043-8200391. Mailen kan ook naar info@floorstyling.eu. Wij verlenen u in Kerkrade graag meer informatie over onze diensten!