Vloeren expert omgeving van Landgraaf

Eens in de zoveel tijd heeft uw huis of bedrijf in Landgraaf behoefte aan een nieuwe betonvloer of gietvloer. Naast een nieuwe vloer kunnen uw oude bedrijfsvloeren af en toe een onderhoudsbeurt gebruiken. De vloeren winkel, Floor Styling Concepts, levert u het totaalpakket op het gebied van onderhoud en reparatie. Doordat wij al jaren gespecialiseerd zijn in het onderhouden en leggen van vloeren, weten wij precies welke behandeling het best bij uw betonvloer of gietvloer past. Zowel particulieren als bedrijven in de omgeving van Landgraaf kunnen bij ons terecht. Wij zorgen altijd voor een strakke en egale vloerovergang van beton. Alles komt bij onze experts aan bod, van een epoxyvloer tot vloercoating. Als vloeren winkel kunnen wij alles leveren. Bij het leggen van vloeren hebben wij de kwaliteit hoog in het vaandel staan. Naast kwaliteit en service is ook duurzaamheid een van onze kernpunten. Hoe realiseren wij duurzaamheid bij het leggen van uw bedrijfsvloeren in Landgraaf?

Onze diensten

De diensten van vloerenbedrijf Floor Styling Concepts variëren van het aanleggen van een fabrieksvloer tot het repareren van scheurvorming in beton. Floor Styling Concepts is uw specialist op het gebied van de meest uiteenlopende vloeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fabrieksvloeren en magazijnvloeren. Maar wij zorgen ook voor een egale vloerovergang van beton of repareren scheurvorming in beton. Onze vakmensen gaan altijd snel, effectief maar uiterst nauwkeurig te werk en houden altijd rekening met de wens van de klant. Op deze manier kunt u erop vertrouwen dat de kwaliteiten van onze diensten altijd naar verwachting zijn.

Advies bij nieuwe bedrijfsvloeren

Als vloeren winkel hebben wij al vele soorten bedrijfsvloeren zien langskomen. Uit ervaring weten we dat veel bedrijven in Landgraaf niet genoeg hebben geïnvesteerd in hun vloeren. Hierdoor is het vaak van lage kwaliteit en niet berekend op zware belasting. Dit leidt tot veel schade aan de vloeren. Als u kiest voor vloerenbedrijf Floor Styling Concepts gaan wij met u om te tafel zitten en geven wij advies om de beste keuze te maken bij uw bedrijfsvloeren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een epoxyvloer of een acrylaatvloer. Wat u in Landgraaf ook kiest, u weet bij ons zeker dat de kwaliteit hoog is. Neem bijvoorbeeld een epoxyvloer. Epoxy is een duurzame soort kunststof die gebruikt kan worden bij een gietvloer. Hij is vooral geschikt voor ruimtes waar veel mensen werken of lopen. Dus denk aan kantoren en scholen. Zo vinden wij voor iedere ruimte een geschikte vloer. Hoe voeren wij duurzaamheid verder door?

Wat levert duurzaamheid op?

Groen ondernemen vinden wij als vloeren winkel erg belangrijk. Ook het leggen en onderhouden van uw vloeren in Landgraaf doen wij op duurzame wijze. Al sinds 1995 wordt in de fabriek in Duitsland gewerkt aan de ontwikkeling van de ultieme samenstelling van onze producten. Wat levert deze perfecte samenstelling van onze vloeren en vloercoating voor u op?

  • De producten zijn emissiearm
  • Het verbetert de luchtkwaliteit binnen uw huis of pand
  • De vloeren zijn zeer makkelijk schoon te houden

vloeren Oosterhout

Professionele vloeren in de regio Landgraaf? Neem contact op

Benieuwd hoe wij een betonvloer of vloercoating verwezenlijken voor een magazijnvloer bij u in Landgraaf? Of interesse gekregen naar onze duurzame manier van werken? Mail dan snel naar info@floorstyling.eu. Ook telefonisch contact is mogelijk via 043-8200391. Ons team verleent u graag advies over de mogelijkheden bij u in Landgraaf!