De vloeren winkel bij u in de buurt

Bent u op zoek naar die ene perfecte betonvloer of gietvloer voor uw bedrijfspand in Limburg? Floor Styling Concepts is de vloeren winkel die expert is op het gebied van het leggen, afwerken en reparatie van al uw bedrijfsvloeren. Wij draaien nergens onze hand voor om. Wij adviseren u graag bij het realiseren van uw nieuwe epoxyvloer of vloercoating. U kunt bij ons niet alleen terecht voor al uw bedrijfsvloeren, ook particulieren in de omgeving van Limburg helpen wij graag bij het aanleggen van die mooie design gietvloer. Door onze expertise en vakmanschap weet u zeker dat de renovatie of reparatie van uw betonvloer in goede handen is. Wij zorgen altijd voor een egale vloerovergang van beton. Hoe gaan wij als vloeren winkel te werk wanneer wij een nieuwe vloer verzorgen bij u in Limburg?

Trendy designvloeren

Als particulier vindt u het natuurlijk erg belangrijk dat de vloer in uw huis in Limburg er goed uitziet. Wij verzorgen daarom ook speciale designvloeren. Een vloer is immers de basis van het interieur. Door onze nauwe samenwerking met Vicino Designvloeren zijn wij helemaal up-to-date van de laatste trends op het gebied van vloeren. Hierdoor weet u zeker dat die door ons verzorgde gietvloer esthetisch verantwoord is. Naast het leggen van vloeren staan onze specialisten natuurlijk ook klaar voor alle nodige reparaties aan uw betonvloer of vloercoating. Want zeker bij bedrijfsvloeren kan er nog wel eens wat stuk gaan. Waar moet u op letten bij het kiezen van uw bedrijfsvloeren in Limburg?

Kwaliteit staat voorop

Bij vloerenbedrijf Floor Styling Concepts luisteren wij altijd goed naar de wensen van de klant. Wij hebben altijd een oplossing die past bij uw wensen. Of het nu gaat om het leggen van een fabrieksvloer of magazijnvloer of dat het gaat om het repareren van scheurvorming in beton. Wij kunnen het! Kiest u ervoor om een betonvloer te laten leggen door ons dan zorgen wij altijd voor een egale vloerovergang van beton. Bij Floor Styling Concepts gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit. Laat daarom uw fabrieksvloer, magazijnvloer of andere vloer door ons leggen.

De realisatie van bedrijfsvloeren

Wanneer u als bedrijf in Limburg voor vloerenbedrijf Floor Styling Concepts kiest, weet u zeker dat uw vloer altijd in goede handen is. Wij zijn namelijk uw totaalpartner en lossen ook alle voorkomende vloerproblemen voor u op. Wij houden bij het onderhoud en leggen van een vloer rekening met alle factoren die van invloed zijn op uw betonvloer of epoxyvloer. Bij het leggen van bedrijfsvloeren zijn er drie soorten kunststoffen die wij vaak adviseren. Zeker bij mechanisch, thermisch en chemisch belaste vloeren zijn dit type vloeren inzetbaar. Hier zijn deze drie typen kunststof voor u op een rij:

  • Epoxyvloer
  • Polyurethaan vloer
  • Acrylaat vloer

vloeren breda

Nieuwe vloer bij u in Limburg? Neem contact op

Op zoek naar een bedrijf dat een mooie vloercoating of gietvloer kan verwezenlijken in Limburg? Of heeft u zin in een nieuwe, esthetisch verantwoorde vloer in uw huis? Neem contact op met onze vloeren winkel door te bellen naar 043-8200391. Mailen is natuurlijk ook altijd mogelijk via info@floorstyling.eu. U kunt ook bij ons terecht voor reparatie van scheurvorming in beton. Wij weten in ieder geval zeker dat wij u in Limburg kunnen helpen aan die perfecte vloer!