Eén winkel met de mooiste vloeren

Bent u in Maastricht op zoek naar een veelzijdige en professionele vloeren winkel? Neem dan eens een kijkje bij vloerenbedrijf Floor Styling Concepts. Wij bieden vloeren aan voor zowel bedrijven, particulieren en complete projecten. Overweegt u een gietvloer in Maastricht aan te schaffen? Of bent u wel gecharmeerd van een epoxyvloer? Ook zijn wij dé specialist in het aanleggen van een betonvloer en zorgen wij altijd voor een egale vloerovergang van beton. Wij bieden oplossingen op maat. Voor de vloer van uw woning, maar ook wat betreft bedrijfsvloeren. Ook lossen wij mankementen aan uw vloer op door middel van bijvoorbeeld onze vloercoating. Geïnteresseerd? Lees snel verder of neem contact met ons op vanuit Maastricht via 043-8200391.

Mogelijkheden qua bedrijfsvloeren in Maastricht

Vloerenbedrijf Floor Styling Concepts is niet zomaar een aanbieder van bedrijfsvloeren. Wij controleren grondig de specifieke belastingen van een vloer, alvorens wij een bepaalde vloersoort kiezen. Hiervoor dragen wij al decennia veel ervaring, kennis en vakmanschap met ons mee. Veel vloerbedrijven in omgeving Maastricht kiezen vaak direct voor een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer. Zonder dat zij precies weten aan welke belastingen een vloer moet kunnen voldoen. Onze vloeren winkel biedt oplossingen voor vloeren die mechanisch, chemisch en/of thermisch extreem belast worden. Wij baseren onze keus voor de soort vloercoating op uitvoerig onderzoek. Hierdoor weet u zeker een duurzaam topproduct te ontvangen. Waar u jarenlang zorgeloos van kunt genieten. Wij onderzoeken graag welke vloer het meest geschikt is bij u in Maastricht.

Voordelen van vloeren winkel Floor Styling Concepts

Onze milieuvriendelijke en emissievrije cementgebonden en kunstharsgebonden vloersystemen voldoen aan de meest strenge normen. Ze zijn bovendien toepasbaar in alle branches.
Ook uw bedrijf in Maastricht kan dus prima voorzien worden van een gietvloer, betonvloer of een epoxyvloer van Floor Styling Concepts. Wij houden rekening met de huisstijl van uw bedrijf of woning. Wij creëren graag de perfecte match tussen uiterlijk en beleving.

Hierbij enkele voorbeelden van onze (bedrijfs)vloeren op maat:

  • EP Epoxyvloer
  • EP Vloercoating
  • Troffel-/Mortelvloer
  • Vicino designvloeren
  • Gietvloer Polyurethaan

Imagine-fsc-floorprint     lucente-fsc

Onze diensten

De diensten van Floor Styling Concepts variëren van het aanleggen van een fabrieksvloer tot het repareren van scheurvorming in beton. Floor Styling Concepts is uw specialist op het gebied van de meest uiteenlopende vloeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fabrieksvloeren en magazijnvloeren. Maar wij zorgen ook voor een egale vloerovergang van beton of repareren scheurvorming in beton. Onze vakmensen gaan altijd snel, effectief maar uiterst nauwkeurig te werk en houden altijd rekening met de wens van de klant. Op deze manier kunt u erop vertrouwen dat de kwaliteiten van onze diensten altijd naar verwachting zijn.

Onze contactgegevens

Is het tijd om in Maastricht uw woning te laten voorzien van een nieuwe vloer? Of is uw bedrijfspand toe aan een nieuwe magazijnvloer? Neem dan contact op met vloeren winkel Floor Styling Concepts. Wij zijn telefonisch te bereiken via 043-8200391. Mailen kan naar info@floorstyling.eu. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Voor de mooiste maatwerk vloeren in Maastricht moet u bij Floor Styling Concepts zijn!