garagevloer-parkeerdekParkeerdek vloeren en garagevloeren hebben het zwaar te voorduren. Los van de hoge mechanische belastingen door bv wrijving van autobanden en het gewicht van voertuigen, heeft een parkeerdek en garagevloer ook te maken met chemische belastingen.

Onder chemische belasting behoort bijvoorbeeld; de weekmakers van autobanden, de weersinvloeden, de regen, sneeuw en uvlicht van de zon. Maar ook de uitlaadgassen (Co2), dooizout.  De gewone monolitisch afgewerkte beton zal snel in functionaliteit afnemen als deze niet word afgewerkt met een kunststof die hem beschermd tegen deze hoge belastingen.

Daarnaast zijn de trillingen van het dagelijks verkeer de oorzaak van haarscheurtjes en zorgen de grote temperatuurs- en weersomstandigheden voor een zwaar lastenpakket als het gaat om duurzaamheid van uw parkeersvoorziening.

Floorstyling Concepts bied gecertificeerde kunststofvloerafwerkingen om parkeerdek en garagevloer te beschermen en de duurzaamheid enorm te verlengen. In traditionele systemen bij nieuwbouw of aanbouw, maar ook de snelle MMA systemen bij renovatie, waarbij stagnatie en overlast tot een minimum beperkt is.

Problemen bij garagevloer en parkeerdekparkeergaragevloer-parkeervakken

In parkeergarages worden veel vloerproblemen aangetroffen variërend van gaten, scheuren, kapotte naden of dilataties tot loslatende of door regen, vorst en dooizouten aangetaste kunststoflagen. Deze genoemde diverse onderdelen van reparaties van overgangen, egalisaties en kunststofvloeren kunnen wij met een (volgens de hoogstaande Duitse OS 8 norm) gecertificeerd systeem voor parkeergarages realiseren