Uw garagevloer laten aanpakken

Als beheerder van een parkeergarage heeft u ongetwijfeld behoefte aan een bedrijf dat het parkeerdek van uw parkeergarage kundig onderhoudt. Een parkeerdek is namelijk permanent onderhevig aan zware belastingen. Dagelijks rijden honderden auto’s af en aan. Maar ook de weersomstandigheden kunnen een heftige invloed hebben op de kwaliteit van het parkeerdek. Zonlicht, wind en water zijn allemaal factoren die een garagevloer ernstig kunnen beschadigen. Doe daarom een beroep op Floor Styling Concepts! Wij zijn hét vloerenbedrijf dat nieuwe vloeren kan leggen en oude vloeren kan herstellen. Dankzij onze jaren ervaring en brede klantenkring weten wij ook als geen ander hoe een garagevloer het beste kan worden behandeld. Naast garagevloeren verzorgen wij ook bedrijfsvloeren en vloeren bij particulieren. Onze experts weten altijd welke vloer of behandeling het beste bij u ruimte past. Dus ook voor de problemen met uw garagevloer hebben wij een oplossing. Maar welke vloerproblemen zien wij eigenlijk vaak voorkomen bij een parkeerdek?

Hoe lossen wij uw parkeerdek problemen op

Garagevloer problemen komen voor in vele soorten en maten. De krachten van buitenaf leiden tot scheuren en gaten. Maar ook dilataties en aangetaste lagen kunststof door vorst en dooizouten zien wij voorbij komen. Hoe lossen wij deze schade aan uw parkeerdek op? Wij bieden u gecertificeerde kunststof vloerafwerkingen. Deze kunststof vloerafwerking beschermt uw parkeerdek en verlengt de duurzaamheid. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw garagevloer een lange tijd meegaat. Naast kunststof vloerafwerkingen kunt u natuurlijk ook een maandelijkse inspectie inhuren. Hierbij wordt uw garagevloer periodiek gecontroleerd. Kleine beschadigingen kunnen dan eenvoudig verholpen worden. En grote beschadigingen krijgen niet de kans om verder uit te breiden.

Onze speerpunten als vloerenbedrijf

Ons bedrijf staat allereerst voor kwaliteit. Daarnaast vinden wij duurzaamheid ook erg belangrijk. Dit komt onder andere tot uiting in de producten die wij gebruiken.

Onze fabriek in Duitsland zorgt er al sinds 1993 voor dat de producten die wij toepassen de perfecte samenstelling hebben. Zo verbeteren zij de luchtkwaliteit in uw pand en zijn zij emissiearm. Wat zijn verder onze speerpunten?

  • Een goede prijs- kwaliteitverhouding
  • Altijd een vloer op maat
  • Duurzamere toekomst door groen te ondernemen
  • Wij zijn op de hoogte van de laatste trends op vloerengebied
  • Scherpe prijzen

parkeerdek

Vraag nu een offerte aan

Benieuwd naar hoe wij uw parkeerdek aanpakken? Voor een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar info@floorstyling.eu. Voor telefonisch contact kunt u bellen naar 043-8200391. Binnen de kortste keren ligt uw parkeerdek er met onze hulp weer perfect bij!