Prachtige vloeren voor een moderne uitstraling

Op zoek naar naar een kwaliteits betonvloer die land meegaat?
Bent u van plan om een Pu vloer aan te schaffen? Floor Styling Concepts B.V. is specialist in het aanleggen van PU vloeren. Deze vloer van Polyurethaan is ideaal in een modern en strak interieur. Tevens zijn deze vloeren naadloos over bestaande vloeren aan te brengen en geeft een zachte en warme sfeer. Wilt u meer weten of dergelijke vloeren van Pu passen bij uw wensen, budget en woning? Neem dan contact op met Floor Styling Concept zodat wij u persoonlijk kunnen adviseren en informeren. Op deze pagina leest u alvast meer over de Pu vloer.

Toepassingen van de Pu vloer

Pu, ofwel Polyurethaan, is een uitermate geschikt materiaal voor het vervaardigen van esthetische designvloeren. Vanwege de elastische eigenschappen van het materiaal, in combinatie met de geluidsdemping, is Pu ook ideaal voor de toepassing in appartementen en flatwoningen. De vloer is leverbaar in een tiental kleuren. Denk ook bijvoorbeeld aan een betonlook of als decoratieve chipsvloer. Naast de toepassing in flats kan deze vloer ook zeer goed gelegd worden in de retail, in kantoren, scholen en opleidingsruimten.

De voordelen van een Pu vloer

Bent u van plan om een vloer van Pu aan te schaffen maar wilt u meer weten over de kwaliteiten en voordelen van een dergelijke vloer? Floor Styling Concepts zet er een aantal voor u op een rij:

  • De vloeren hebben een moderne, strakke uitstraling
  • Elastisch en heeft zeer goede vloei eigenschappen
  • Ideaal als decoratieve alleskunner
  • Geluidsdempend
  • Geschikt voor vloerverwarming

U ziet het, kiest u voor dergelijke Polyurethaan vloeren, dan heeft een zeer functionele keuze met prachtige esthetische eigenschappen. Laat u van te voren goed informeren naar de eigenschappen door een van onze medewerkers en vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte.pu vloer

Maak een afspraak!

Floor Styling Concepts B.V. biedt u een totaalpartner op vloergebied. Wij kunnen u adviseren, met u meedenken en uiteraard aan de slag gaan met het leggen van uw vloer. Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak zodat we eens kunnen overleggen over de aanleg van uw vloeren. Bel ons daarvoor op telefoonnummer 043-820 03 91 of stuur een mail naar: info@floorstyling.eu. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe Pu vloer!  Neem contact op

Floor Styling Concepts?

  • Kwalitatieve producten
  • Jarenlange ervaring
  • Duurzame werkwijze