Professionele vloeren regio Roermond

Zoekt u een vloeren winkel in de buurt van Roermond? Waar u terecht kunt voor design- of bedrijfsvloeren? Dan bent u bij vloerenbedrijf Floor Styling Concepts aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Maastricht. Slechts een half uurtje rijden van Roermond. Vanuit de ruime regio worden wij bezocht door bedrijven en particulieren. Voor één enkele epoxyvloer, gietvloer of betonvloer. Maar ook voor complete projecten. Wij zorgen bij betonvloeren altijd voor een strakke en egale vloerovergang van beton. Heeft u ook behoefte aan een milieuvriendelijke, duurzame en stijlvolle oplossing voor uw vloer? Kies dan een vloer van ons. Met zeer veel opties in vloercoating. Kortom, ook voor uw vloer in Roermond hebben wij de juiste oplossing!

Gerealiseerde bedrijfsvloeren in Roermond

Wellicht heeft u al wel eens in Roermond of omgeving over bedrijfsvloeren van Floor Styling Concepts gewandeld. Onze fabriek creëert namelijk al sinds 1995 de beste vloeren. Dat wij al zo’n geruime tijd bestaan, betekent niet dat wij in al die jaren steeds hetzelfde trucje uitvoeren. Wij blijven ons ontwikkelen. Zo voldoet elke gietvloer die wij realiseren aan de nieuwste normen en eisen. En is elke nieuwe epoxyvloer gemaakt van de beste bestanddelen. Ook onze betonvloer is inmiddels zo ontwikkeld dat deze jarenlang, zonder kwaliteitsverlies, mee gaat. Wat onze vloeren winkel nog meer onderscheidt van andere winkels in vloeroplossingen, is dat onze specialisten nooit zomaar een vloer plaatsen. Zij willen zeker weten dat een de gekozen vloercoating de eventueel extreme mechanische, chemische en/of thermische belasting waaraan hij staat blootgesteld aan kan. Is dit waar u naar op zoek bent? Schakel ons dan nu in vanuit Roermond.

Kernwaarden van Floor Styling Concepts

U begrijpt, als u door vloerenbedrijf Floor Styling Concepts een vloer laat realiseren, dan krijgt u geen standaard gietvloer, betonvloer of epoxyvloer. Wij realiseren samen met u een vloercoating die zowel qua sterkte, structuur als uitstraling exact past bij uw woning of bedrijfspand.

Wij realiseren graag design- en bedrijfsvloeren voor Roermond die te herkennen zijn aan het volgende:

  • Eenvoudig te reinigen
  • Kleurecht qua uitstraling
  • Natuurlijke bestanddelen
  • Slijtvast en krasbestendig
  • Milieuvriendelijk geproduceerd

Imagine-fsc-floorprint        Betonlook-fiamma-fsc

Onze diensten

Bij vloerenbedrijf Floor Styling Concepts luisteren wij altijd goed naar de wensen van de klant. Wij hebben altijd een oplossing die past bij deze wensen. Of het nu gaat om het leggen van een fabrieksvloer of magazijnvloer of dat het gaat om het repareren van scheurvorming in beton. Wij kunnen het! Kiest u ervoor om een betonvloer te laten leggen door ons dan zorgen wij altijd voor een egale vloerovergang van beton. Bij Floor Styling Concepts gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit. Laat daarom uw fabrieksvloer of magazijnvloer door ons leggen.

Op zoek naar een nieuwe vloer? Maak nu een afspraak

Heeft u in Roermond inmiddels ook interesse in een betonvloer, epoxyvloer of gietvloer? Geef dan uw specifieke wensen aan Floor Styling Concepts door. U kunt ook bij ons terecht voor het repareren van scheurvorming in beton. Onze vloeren winkel is eenvoudig te bereiken via telefoonnummer 043-8200391. Of stuur een e-mail naar info@floorstyling.eu. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen is ook een verstandige keus. Dan nemen wij snel contact met u op om uw wensen aangaande uw vloer in Roermond met u door te spreken!