Vloeren voor particulieren en bedrijven

De meest complete vloeren winkel in omgeving Sittard is Floor Styling Concepts. Wij leveren maatwerk vloeren aan particulieren en bedrijven. Onze vloeren zijn kunststof- en cementgebonden. Deze vloeren zijn duurzaam, milieuvriendelijk en zeer stijlvol. Overweegt u ook al een tijdje een gietvloer in Sittard aan te laten brengen? Of past in uw branche een epoxyvloer misschien stukken beter? Onze specialisten weten ook als geen ander wanneer een betonvloer het best tot z’n recht komt. Dit alles in verband met mogelijke extreme mechanische, chemische en/of thermische belasting. Wij vinden er de juiste vloercoating voor. Op deze manier zorgen wij voor een egale vloerovergang van beton. Benieuwd naar ons aanbod in design- en bedrijfsvloeren? Vraag vanuit Sittard een vrijblijvende offerte aan!

Duurzame bedrijfsvloeren in de regio Sittard

Vloerenbedrijf Floor Styling Concepts heeft een gezond milieu en een schone leefomgeving hoog in het vaandel staan. Daarom creëren wij enkel bedrijfsvloeren die zowel duurzaam als milieuvriendelijk zijn. Wilt u ook zo’n vloer in Sittard? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij zijn uw totaalpartner. Onze vloeren zijn gemaakt van de beste bestanddelen. Dit geldt voor zowel onze gietvloer, epoxyvloer en betonvloer. Denk aan natuurlijke polymeren. Dit maakt onze vloeren slijtvast, krasbestendig en kleurechter dan vloeren van een andere vloeren winkel. Wij werken voortdurend aan onderzoek om deze kwaliteit hoog te houden. Kortom, Floor Styling Concepts loopt voorop als het gaat om ontwikkelingen in vloeren en vloercoating. Geef nu uw wensen voor uw vloer aan ons door vanuit Sittard!

Welke dienst van onze vloeren winkel kiest u in Sittard?

U begrijpt, onze gietvloer, betonvloer of epoxyvloer voldoet aan alle gestelde normen en eisen. Daarnaast is een vloer van vloerenbedrijf Floor Styling Concepts zeer aantrekkelijk qua uitstraling, eenvoudig te onderhouden en zeer duurzaam. U geniet er jaren van. Wilt u weten welke bedrijfsvloeren het beste passen bij uw situatie in Sittard? Of heeft u behoefte aan een andere dienst van ons? Hierbij enkele voorbeelden:

  • Vloer reinigen
  • Vloer monitoren
  • Vloer nieuw realiseren
  • Vloer sanering uitvoeren
  • Vloer voorzien van vloercoating

vloeren sittard

Van fabrieksvloer tot scheurvorming in beton

De diensten van Floor Styling Concepts variëren van het aanleggen van een fabrieksvloer tot het repareren van scheurvorming in beton. Floor Styling Concepts is uw specialist op het gebied van de meest uiteenlopende vloeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fabrieksvloeren en magazijnvloeren. Onze vakmensen gaan altijd snel en uiterst nauwkeurig te werk en houden altijd rekening met uw wensen. Maar wij doen meer dan de aanleg van vloeren. Zo zorgen wij ook voor een egale vloerovergang van beton of repareren scheurvorming in beton. U kunt er bij ons op vertrouwen dat de kwaliteiten van onze diensten altijd naar verwachting zijn.

Contactgegevens Floor Styling Concepts

Is uw woning toe aan een nieuwe vloer of wilt u een nieuwe magazijnvloer in uw bedrijfspand? Neem dan contact met ons op. Of wilt u eerst advies inwinnen bij onze vloeren winkel? Floor Styling Concepts is te bereiken via telefoonnummer 043-8200391. Een mail mag gestuurd worden naar e-mailadres info@floorstyling.eu. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan beschikt u straks in Sittard ook van een mooie maatwerk vloer van Floor Styling Concepts!