De keuze en mogelijkheden zijn reuze.

Kunstharsgebonden vloeren vinden tegenwoordig steeds meer hun weg als een effectieve en decoratieve mogelijkheid voor vloeren in scholen, ziekenhuizen, tandartspraktijken, bedrijfskeukens, natte ruimtes of toiletgroepen.

Vooral bij deze vloeren heeft Floor Styling Concepts BV een uitgebreide keuze aan mogelijkheden. Of het hier nu gaat om een bibliotheek of een tandartspraktijk, bij Floor Styling Concepts BV kunt u altijd terecht!

Kennis van vloeren

De vloeren die hier besproken en aangeboden worden in zowel nieuwbouw als renovatie of upgrading,  worden beschreven in de veel voorkomende Stabu bestekken onder paragraaf 42( dekvloeren en vloersystemen)

U kunt in deze kiezen voor een alternatief op het vloertype genoemd in dit bestek maar u heeft tevens de mogelijkheid een afwijkend design te kiezen (kijk ook onder de button designvloeren). Natte ruimtes, steriele ruimtes of bedrijfskeukens. Ook deze worden vaak in het genoemde Stabu bestek beschreven en hebben vaak nog enkele bijkomende eisen.

Floor Styling Concepts BV is voor al deze vloeren een partner voor aannemers, bouwbedrijven, architecten en onderhoudsdiensten of gebouwenservices.