De vloeren winkel bij u in de buurt

Woont u in Tilburg en bent u op zoek naar een professionele vloeren winkel die voor die perfecte betonvloer of epoxyvloer zorgt? Floor Styling Concepts is hét adres voor alles wat met vloeren te maken heeft in Tilburg en omgeving. Onze vaardigheden met vloeren variëren van de renovatie van uw betonvloer tot het oplossen van vloer problematiek. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Dus ook wanneer uw bedrijfsvloeren aangepakt moeten worden, kunt u bij ons terecht. Wij zorgen altijd voor een egale vloerovergang van beton. Wij kunnen zelfs een speciale vloercoating leggen zodat uw vloeren minder snel beschadigen. Sommige bedrijfsvloeren zijn namelijk onderhevig aan zware belastende invloeden. Hoe regelen wij dit voor u als vloeren winkel in Tilburg?

Een perfecte vloer op maat

Wanneer u vanuit Tilburg terecht komt bij onze vloeren winkel, dan gaan wij op de volgende manier te werk. Allereerst willen wij weten wat uw wensen en behoeftes zijn wat betreft uw vloer. Daarnaast geven wij advies over wat voor u de beste vloer of behandeling is. Stel u heeft een kantoor in Tilburg dat dringend behoefte heeft aan een nieuwe gietvloer of betonvloer. Dan analyseren wij alle factoren waar de vloer aan moet voldoen. Zo heeft een kantoor vaak ruimtes waar veel mensen zich bevinden. Wij kunnen u dan adviseren om voor een epoxyvloer te kiezen. Door het gladde oppervlak is een epoxyvloer goed te onderhouden en als gietvloer uitermate hygiënisch. Wat kunt u in Tilburg naast een epoxyvloer nog meer kiezen als materiaal?

Onze diensten

Vloerenbedrijf Floor Styling Concepts is uw specialist op het gebied van de meest uiteenlopende vloeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fabrieksvloeren en magazijnvloeren. Maar wij doen meer dan alleen het aanleggen van vloeren. Zo repareren wij scheurvorming in beton en kunt u ons inschakelen voor een egale vloerovergang van beton. Onze vakmensen gaan altijd snel, effectief maar uiterst nauwkeurig te werk en houden altijd rekening met de wens van de klant. Dus bent u opzoek naar een nieuwe fabrieksvloer of magazijnvloer of heeft u last van scheurvorming in beton? Vloerenbedrijf Floor Styling Concepts helpt u graag.

Wat voor materialen gebruiken wij?

Er zijn vele keuzes die u kunt maken wat betreft het materiaal van uw vloer in Tilburg. Naast epoxy voor uw gietvloer kunt u ook kiezen voor polyurethaan of acrylaat. Deze materiaalsoorten hebben allemaal hun eigen voordelen. Naast het materiaal van uw vloer kunt u ook nog een keuze maken over de afwerking van uw vloer of vloercoating. Wij zijn in alle soorten vloeren gespecialiseerd. Hier een viertal mogelijkheden op een rijtje:

  • Grindvloeren
  • Mortelvloeren
  • Vloercoating of rollagen
  • Gietvloeren

vloeren tilburg

Op zoek naar een nieuwe vloer in de regio Tilburg? Bel ons!

Dus woont u in Tilburg en wilt u uw bedrijfsvloeren laten aanpakken? Behoefte aan een nieuwe, mooie betonvloer of vloercoating? Benieuwd wat Floor Styling Concepts voor u kan betekenen? Neem snel contact met ons op door te bellen naar 043-8200391. Natuurlijk kunt ook voor vragen mailen naar info@floorstyling.eu. Ons team staat klaar om de perfecte vloer te leggen bij u in Tilburg!