Vloeren in vele soorten en maten

Als u in Venlo een goede vloer behoeft, dan loont een bezoekje aan onze vloeren winkel zeker. Vloerenbedrijf Floor Styling Concepts biedt de beste maatwerk vloeren. Wij zijn een totaalpartner voor zowel bedrijven als particulieren. Wij realiseren met evenveel passie en vakkundigheid één enkele gietvloer in Venlo als een compleet project. Heeft u behoefte aan een epoxyvloer? Of past in uw branche een betonvloer beter? Laat het onze specialisten in (bedrijfs)vloeren voor u uitzoeken. Wij controleren voortijdig aan welke belastingen de nieuwe vloercoating moet kunnen voldoen. Bent u benieuwd naar wat in uw situatie de beste oplossing is? Maak dan direct een afspraak met ons vanuit Venlo via telefoonnummer 043-8200391.

Reiniging, renovatie, sanering en nieuwe bedrijfsvloeren in Venlo

Vloerenbedrijf Floor Styling Concepts heeft in Venlo al diverse bedrijfsvloeren en designvloeren aangelegd. Onze vloeren zijn onder te verdelen in kunststof- en cementgebonden vloerafwerkingen. Onder de kunststofvloerafwerkingen vallen bijvoorbeelde gietvloer en epoxyvloer. Duurzaam, makkelijk te onderhouden en met een stijlvolle en tijdloze uitstraling. Onder onze cementgebonden vloerafwerking valt onder andere onze betonvloer. Ook deze vloeren kunnen zware belasting dragen. Al onze vloeren kunnen worden voorzien van een passende vloercoating. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat de vloerovergang van beton altijd egaal is.  Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Laat u inspireren in onze vloeren winkel. Of vraag een vrijblijvende offerte aan om direct een mogelijke oplossing voor uw situatie in Venlo te ontvangen.

De diensten van vloeren winkel Floor Styling Concepts

Zoals genoemd kunt bij Floor Styling concepts terecht voor een duurzame, milieubewuste en stijlvolle gietvloer, betonvloer of epoxyvloer. Maar dat is niet alles wat wij aanbieden. Misschien heeft u in Venlo al een prima vloer liggen. Of wilt u enkel wat meer informatie over de nieuwe verschillende soorten bedrijfsvloeren op de markt. Ook in deze gevallen staan wij u graag bij met vrijblijvend advies.

Onze specialisten weten als geen ander welke vloer het beste bestand is tegen extreme mechanische, chemische en/of thermische belasting. Hierbij enkele voorbeelden van onze diensten:

  • Laat ons uw vloer grondig reinigen
  • Laat ons een vloer sanering uitvoeren
  • Laat ons uw epoxyvloer preventief monitoren
  • Laat ons een nieuwe gietvloer bij u aanbrengen
  • Laat ons een vloercoating aanbrengen op uw vloer

vloeren venlo     vloeren venlo

Floor Styling Concepts staat voor kwaliteit

De diensten van Floor Styling Concepts variëren van het aanleggen van een magazijnvloeren tot het repareren van scheurvorming in beton. Floor Styling Concepts is uw specialist op het gebied van de meest uiteenlopende vloeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fabrieksvloeren en magazijnvloeren. Maar wij zorgen ook voor een egale vloerovergang van beton of repareren scheurvorming in beton. Onze vakmensen gaan altijd snel, effectief maar uiterst nauwkeurig te werk en houden altijd rekening met de wens van de klant. Op deze manier kunt u erop vertrouwen dat de kwaliteiten van onze diensten altijd naar verwachting zijn.

Op zoek naar een nieuwe vloer in Venlo? Neem contact op

Bent u in Venlo benieuwd naar onze vloeren winkel? Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe fabrieksvloer? Of is uw woning toe aan een nieuwe vloer? Maak dan snel een afspraak met Floor Styling Concepts. U bereikt ons telefonisch via 043-8200391. Mailt u liever? Stuur dan uw bericht naar info@floorstyling.eu. Een vrijblijvende offerte aanvragen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Wij helpen u graag aan de mooiste maatwerk vloeren in Venlo!