Ruime keuze in vloersoorten

Ook in Venray is het uitzoeken van een nieuwe vloer nog niet zo eenvoudig. Wellicht bent u daar na enig zoekwerk op internet al achter gekomen. Gaat u bijvoorbeeld voor een gietvloer of betonvloer? En als u voor een gietvloer kiest, kiest u dan voor een epoxyvloer of een exemplaar van polyurethaan? En wilt u daarbij ook een speciale vloercoating? Begint het u al te duizelen? Geen zorgen! U bent namelijk aanbeland op de website van dé vloeren winkel van Venray en omstreken: Floor Styling Concepts. Wij staan u bij in uw zoektocht naar uw ideale vloer. En die vindt u gegarandeerd in ons bijzonder ruime assortiment. We vertellen er hieronder meer over.

Maatwerk vloeren, onze sleutel tot succes

De bovenstaande vragen leveren voor al onze klanten uit Venray een ander antwoord op. Want waar het ene bedrijf gebaat is bij een traditionele betonvloer, zal het andere juist een voorkeur hebben voor een epoxyvloer met een vloercoating die voor anti-slip zorgt. Wij houden rekening met het type belasting waar onze bedrijfsvloeren aan blootgesteld worden, net als alle andere relevante factoren. Daarnaast zorgen wij altijd voor een egale vloerovergang van beton. Maar vergis u niet: onze vloeren zijn zeker niet alleen geschikt als bedrijfsvloeren. Zo zijn er ook in Venray steeds meer particulieren die voor een warme en strakke epoxyvloer kiezen. Verkrijgbaar in zeer uiteenlopende uitvoeringen! Bovendien leveren wij ook regelmatig aan kantoren, scholen en zorginstellingen. Maatwerk vormt hierbij de sleutel tot succes.

Wat we voor u in Venray kunnen betekenen

Met het adviseren over en leveren van (bedrijfs)vloeren hebben we pas één van onze diensten benoemd. Vloerenbedrijf Floor Styling Concepts is ook in staat u in Venray van dienst te zijn met:

  • Reparaties
  • Vloersaneringen
  • Het aanbrengen van een vloercoating op een bestaande vloer

Vooruitstrevend en duurzaam

In de wereld van de (bedrijfs)vloeren volgen de ontwikkelingen elkaar in snel tempo op. En wij begrijpen maar al te goed dat u hier niet volledig van op de hoogte bent. Wilt u er in Venray toch zeker van zijn dat u een vloer aanschaft die aan de meest moderne kwaliteitseisen voldoet? Ook dan zit u goed bij onze vloeren winkel! Al onze vloeren, van epoxyvloer tot betonvloer, gaan bijzonder lang mee en zijn bovendien zeer milieuvriendelijk (want emissievrij) geproduceerd.

vloeren roosendaal

Kwaliteit staat voorop

Bij vloerenbedrijf Floor Styling Concepts luisteren wij altijd goed naar de wensen van de klant. Wij hebben altijd een oplossing die past bij uw wensen. Of het nu gaat om het leggen van een fabrieksvloer of magazijnvloer of dat het gaat om het repareren van scheurvorming in beton. Wij kunnen het! Kiest u ervoor om een betonvloer te laten leggen door ons dan zorgen wij altijd voor een egale vloerovergang van beton. Bij Floor Styling Concepts gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit. Laat daarom uw fabrieksvloer, magazijnvloer of andere vloer door ons leggen.

Trakteer uzelf op een hoogwaardige vloer in Venray!

Gun uzelf ook die aantrekkelijke, functionele en duurzame gietvloer of betonvloer en kies voor de vloeren winkel die Floor Styling Concepts heet! U kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld reparatie van scheurvorming in beton. Een scherpe offerte vraagt u aan via 043-8200391 of info@floorstyling.eu. Hoe sneller u dit doet, hoe sneller u in Venray kunt genieten van uw nieuwe vloer!