Specialist in vloeregalisatie

Bent u op zoek naar een bewezen bedrijf dat uw vloer kan egaliseren? Maak dan kennis met Floor Styling Concepts. Wij zijn al sinds 1995 expert op het gebied van giet- en betonvloeren. Deze kunnen wij zeer kwalitatief maken, onderhouden, herstellen en egaliseren. Wat wenst u voor uw vloer? Wij werken samen met Vicino Designvloeren. Dankzij deze samenwerking weten wij de beste ingrediënten te gebruiken. Passen wij de nieuwste technieken toe. En lopen wij voorop in toepassingen, kleuren en afwerkingen. Onze vloeren zijn op maat gemaakt, sterk, duurzaam, onderhoudsvriendelijk, slijtvast en krasbestendig. Houd die kwaliteit hoog door onze specialisten uw vloer te laten egaliseren!

Waarom een vloer laten egaliseren verstandig is

Een vloer is de basis van een interieur of werkvloer. Het geeft de eerste indruk. Zitten er putjes of scheuren in uw vloer? Is deze verzakt? Dan geeft dat geen goede reflectie van uw persoonlijkheid. Het egaliseren van vloeren is een prima manier om deze weer tip top in orde te krijgen. Een ander belangrijk punt is de veiligheid en reinheid van uw woon- of werkruimte. In putjes en scheuren kan viezigheid komen te zitten. Bovendien kan het gevaar opleveren. Zo kan iemand vallen dankzij de scheuren. En als er ook nog eens trucks en vrachtwagens rijden over uw vloer, dan kan deze nog eens danig gaan verzakken. Wij bieden u graag de remedie. Laat uw vloeren tijdig door onze specialisten egaliseren. Zo behoudt uw beton- of gietvloer haar hoogstaande kwaliteit en kunt u nog vele jaren langer genieten van een prachtvloer.Welke vloer mogen wij voor u realiseren of repareren?

vloer egaliseren

Maak een afspraak zodat wij tijdig kunnen egaliseren!

Wacht niet langer. Laat ons uw vloeren spoedig onder handen nemen. Hiermee verlengt u de levensduur en geniet u nog langer van de beste kwaliteit. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wenst u eerst nog wat meer algemene informatie? Mail uw vragen naar info@floorstyling.eu of bel naar 043-8200391. De specialisten van Floor Styling Concepts staan voor u klaar als zij uw vloer mogen egaliseren!

Floor Styling Concepts?

  • Kwalitatieve producten
  • Jarenlange ervaring
  • Duurzame werkwijze