Laat uw vloeren aanpakken

Wilt u uw vloer laten herstellen? Daarvoor bent u bij Floor Styling Concepts aan het goede adres, ongeacht de aard van de vloerproblemen! Wellicht zijn deze bij u ontstaan doordat uw vloeren te maken hebben met extreme invloeden, zoals chemische en mechanische belasting. Dikwijls treden hierdoor verzakkingen en scheuren op. Daarnaast kunnen ze ook verontreinigd zijn door chemie of olie. In zo’n geval is het verstandig om een deskundig bedrijf in te huren om dit te laten herstellen. Floor Styling Concepts dus! Dankzij onze ruime ervaring zijn wij ook gegarandeerd in staat uw vloer te herstellen.

Waarom uw vloer laten herstellen?

Mankementen aan uw vloeren hebben invloed op verschillende processen binnen uw bedrijf. Ten eerste zorgt ze voor ongemak bij uw arbeids- of productieproces. Ten tweede ontstaan er vaak ARBO-onvriendelijke situaties voor uw werknemers. Ten derde zorgen ze voor schade aan de producten of goederen die uw bedrijf produceert. Dit gaat natuurlijk ten koste van de kwaliteit. Ten slotte zorgen de vloerproblemen vaak voor schade aan de transportmiddelen die zich binnen uw bedrijf verplaatsen, zoals reachtrucks en heftrucks. U kunt dus concluderen dat vloerschade grote invloed heeft op de productie en werkzaamheden binnen uw bedrijf. Het is dan ook erg belangrijk om uw vloer snel weer te laten herstellen. Het laten herstellen zorgt ervoor dat de werkzaamheden binnen uw bedrijf weer normaal kunnen verlopen. Nu is voorkomen natuurlijk beter dan genezen. Daarom kan het als bedrijf verstandig zijn om de vloeren periodiek te laten inspecteren. En ook voor inspecties kunt u ons bedrijf inschakelen. Toch liever een volledig nieuwe vloer? Ook daarbij kunnen wij u helpen. Daarover vertellen we u graag meer.

Waar staan wij voor?

Wanneer u nieuwe vloeren in uw bedrijf of huis wilt, kunt u ons bedrijf inschakelen voor een persoonlijk onderhoud. Daarin bekijken wij welke optie het beste bij uw ruimte past. Zo zorgen wij bij u voor vloeren op maat. Wat kunt u verwachten wanneer u een vloer door ons laat leggen? Onze vloeren zijn:

  • Op een groene manier geproduceerd
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Slijtvast

Vloer laten herstellen? Bel voor een afspraak!

Behoefte aan meer informatie over hoe wij het herstellen van uw beschadigde vloer uitvoeren? Of wilt u een hele nieuwe vloer laten leggen? Dan kunt ons mailen naar info@floorstyling.eu. Ook telefonisch contact is mogelijk via 043-8200391. Wij kijken ernaar uit om uw vloer te komen herstellen!

vloer herstellen