Wij voorkomen en genezen

Is uw vloer toe aan reparatie? Of wilt u gewoon volledig nieuwe vloeren? Floor Styling Concepts wilt u hier graag bij helpen! Ons vloerenbedrijf weet hoe elk type vloer het beste aangepakt kan worden. Wij beperken ons namelijk niet alleen tot bedrijfsvloeren en industrievloeren. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor reparatie. Wij hoeven u niet te vertellen dat een vloer niet altijd nieuw blijft. Naar verloop van tijd kunnen door invloeden van buitenaf beschadigingen optreden. Na reparatie door onze ervaren specialisten bent u daar weer volledig vanaf! Nu is voorkomen natuurlijk beter dan genezen. Daarom staat ons team ook voor u paraat wanneer u behoefte heeft aan een maandelijkse inspectie van uw vloer!

Zware belastingen op uw vloeren

Vloeren zijn vaak een ondergeschoven kindje binnen bedrijven. Wij zien regelmatig dat vloeren zijn gestandaardiseerd. Zo zijn er bijvoorbeeld overal betonvloeren gelegd. Zeker in bedrijven waar de vloeren aan grote belastingen onderhevig zijn, is dat niet verstandig. Vloeren met mechanische en chemische belastingen hebben namelijk te maken met slijtage. Zeker wanneer er niet vaak genoeg een vloer reparatie wordt uitgevoerd. Op den duur kan dit leiden tot nadelige gevolgen voor de werkzaamheden binnen het pand. Zo kunnen er ongemakken ontstaan in het arbeids- of productieproces. Maar ook de geproduceerde goederen kunnen schade oplopen. Het is dan ook raadzaam om regelmatig ons vloerenbedrijf in te schakelen voor de reparatie van de beschadigingen. Ook een maandelijks controle heeft een positieve invloed op de vloer. Wij van Floor Styling Concepts willen u graag van dienst zijn.

Vloer reparatie op maat

Bedrijven die problemen hebben met hun vloer kunnen altijd bij ons terecht voor reparatie. Ons vloerenbedrijf heeft een speciale afdeling opgericht die u kan bijstaan bij problemen met uw vloeren.

Wij hebben inmiddels al 15 jaar ervaring met onder meer kunststof vloerproducten. Mede door deze ervaring weten wij voor ieder probleem een passende oplossing te vinden. Wat vinden wij als vloerenbedrijf nog meer belangrijk?

  • Wij willen groen ondernemen
  • Wij zorgen voor een ruime keuze in kleuren
  • Wij leveren altijd kwaliteit
  • Wij hanteren een goede prijs
  • Wij leveren maatwerk

vloer reparatie

Vraag nu een offerte aan

Hebben uw (bedrijfs)vloeren een reparatie nodig? Of heeft gewoon behoefte aan nieuwe vloeren? Vraag nu om advies over hoe wij dit bij u kunnen verwezenlijken. U doet dit door te bellen naar 043-8200391. Mailen kan naar info@floorstyling.eu. Wacht niet langer met die vloer reparatie, maar neem snel contact op!