Coatings van epoxy en polyurethaan

Heeft u interesse in een mooie en duurzame vloercoating? Dan bent u bij Floor Styling Concepts aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van naadloze en duurzame vloeren. Onze vloercoatings zijn op basis van epoxy of polyurethaan. Wilt u meer weten hierover? Lees dan vooral verder. Wilt u direct uw wensen en vragen en aangaande vloercoating met ons delen? Neem dan contact met ons op. Als u gratis een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt, dan tonen wij u overzichtelijk onze mogelijkheden met de bijbehorende prijzen. Benieuwd? Laat ons u meer vertellen over vloercoating!

Vloercoating versus een gietvloer

Wij leggen u graag uit wat vloercoating precies is aan de hand van een vergelijking tussen laatstgenoemde en gietvloeren. Een coating is meestal niet dikker dan een halve millimeter. Gietvloeren daarentegen zijn vaak tussen de anderhalf en drie millimeter dik. Een tweede verschil dat uit dit contrast in dikte voortvloeit, is de prijs. Omdat een vloercoating een stuk dunner is dan een gietvloer, is het ook stukken voordeliger. Een gietvloer behoeft bovendien een stuk meer arbeid tijdens het aanbrengen. Let wel, omdat een gietvloer dikker is, zal de levensduur van een gietvloer ook iets langer zijn dan die van een coating. De positieve voordelen van onze vloeren gelden overigens voor beide materiaalsoorten. Lees snel verder om deze te ontdekken!

De voordelen van een vloercoating

vloercoatingOf u nou een coating kiest van epoxy of polyurethaan, beide varianten voldoen aan vele voordelen. De grootste verschillen? Een epoxyvloer kan aangebracht worden in opvallende glitterkleuren. Terwijl een polyurethaan vloer zachter en warmer aanvoelt. Vaak wordt ook gesteld dat epoxy vooral voor de industriële branche geschikt is. Polyurethaan wordt vaak gekozen voor in woningen. Maar natuurlijk staan alle opties voor u open. Hierbij enkele voordelen van een coating:

  • Gemakkelijk onderhoud
  • Slijtvast en krasbestendig
  • Naadloos en vloeistofdicht
  • Eenvoudig aan te brengen
  • In vele kleuren te realiseren

Meer weten over onze vloercoating? Neem contact op

Weet u al voor welke vorm van vloercoating u wilt gaan? Epoxy of polyurethaan? Of bent u ook benieuwd naar onze mogelijkheden in een gietvloer? Wij informeren u graag over al onze vloeren. En adviseren u desgewenst over wat het beste past in uw situatie. Kies voor een kwaliteitsvloer. Onze vloeren gaan jarenlang mee, zonder kwaliteitsverlies!
Vraag een vrijblijvende offerte aan, mail uw vragen naar info@floorstyling.eu of bel naar 043-8200391. Wij lichten u graag in over de vele voordelen en mogelijkheden met een vloercoating!