De vloeren voor zware belasting en hoge eisen.

vloeren chemie-pharmecie-fscUw partner voor een uitgebalanceerd gamma aan vloer- oplossingen in verschillende industrieën. Deze oplossingen zorgen ervoor dat uw vloer optimaal kan voldoen aan de normen van de industrie, zowel nieuwbouw als renovatie. FSC is gespecialiseerd in de volgende industrieën:

– Commerciële grootkeukens voor instellingen
– Voedselverwerkende bedrijven;
– Drankindustrie;
– Farmaceutische bedrijven;
– Chemische industrie;
– Industriële tank cleaning;
– Cleanrooms.
Binnen deze industrieën heeft FSC een aantal vloersystemen van hoge kwaliteit die zorgen voor een duurzame vloer. Deze vloeren kunnen binnen uw planning gerealiseerd worden.

 

Unieke samenwerking en ontwikkeling

Met een uitgebalanceerd pakket aan mogelijkheden die door de bekende topfabrikanten worden gerealiseerd, zijn wij in staat voor IEDERE industrie de juiste duurzame vloer te realiseren. Compleet met eventuele reparaties van de ondervloer of zelfs een compleet nieuwe onderlaag.

Vloeren die bestand zijn tegen chemische, mechanische, thermische belastingen of een combinatie hiervan. Vloeren die moeten voldoen aan in die industrie geldende normen zoals HACCP worden door ons gerealiseerd.

Vloeren die alleen als approved applier door de betreffen- de fabrikant uitgevoerd mogen worden met alle dan geldende fabrieksgaranties.

Wij zijn uw partner totaal, compleet en met het vertrou- wen van de fabrikanten realiseren wij uw vloer in nieuw- bouw renovatie of sanering voor uw optimaal rendement.

floorstyling-ucrete-pubeton-vloeren

floorstyling-ucrete-pubeton-vloeren

Zware toepassingen op vloerengebied

VOORDELEN

– Duurzaam
– bestand tegen extreme mechanische, chemische, thermische belasting
– Hygiënisch
– duurzaam
– applicatie met een minimaal of nihil productieverlies of stilstand bedrijf
– Fabrieksgarantie