Ruime keuze in vloerafwerkingen

Zoekt u naar een vloeren winkel die u de meest moderne soorten vloeren kan leveren? Dan bent u bij Floor Styling Concepts aan het juiste adres. In onze winkel kunt u terecht voor een epoxyvloer, een betonvloer en een gietvloer. Al deze vloersoorten zijn van zeer hoogstaande kwaliteit. Zo vormen ze een zeer strak en glad oppervlak. Worden ze milieuvriendelijk vervaardigd. Zijn eenvoudig te reinigen. En tot slot voorzien van een tijdloze uitstraling. Deze vloersoorten passen bovendien in elk interieur. Zowel bij u thuis als in bijvoorbeeld een instelling, op een school of in een kantoorpand. Bent u al overtuigd? Neem dan snel contact op met onze vloeren winkel.

Waarom winkel Floor Styling Concepts inschakelen?

Floor Styling Concepts is niet zomaar een winkel die zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van duurzame vloeren. Wij hadden vanaf onze start, in 1995, het streven een totaalpartner in vloeroplossingen te zijn. Zowel voor particulieren als bedrijven. Maar ook voor architecten en aannemers. Zodat zij vanaf de start van een nieuw project direct kunnen laten realiseren wat zij voor ogen hebben aan vloeren. Ons bedrijf is ontstaan door expertise en vakmanschap samen te voegen. En wel op de gebieden van kunststof vloerafwerkingen, betonvloerrenovatie en -reparatie, esthetische vloerafwerkingen en vloerproblematiek. Alle specialisten in onze winkel hebben kennis en ervaring op het gebied van extreem mechanische, chemische en thermische belasting. Daardoor weten wij voor elke branche en elke situatie de juiste soort vloeren te realiseren.

Onze diverse soorten vloeren

Vanuit haar winkel verkoopt Floor Styling Concepts diverse vloersoorten. Epoxyvloeren bijvoorbeeld.

Zeer robuust en zelfs anti-slip te bestellen. Ook onze gietvloeren zijn enorm populair. Naast dat deze zeer slijtvast en krasbestendig zijn, is de geluiddempendheid ervan zeer aantrekkelijk. Zeker in de woningbouw! Onze betonvloeren zijn stevig, strak en zeer stijlvol. U ziet deze vloersoort vaak terug in trendy magazines over interieurs. Kiest u ook voor zo’n gewild design? Hierbij nog enkele van onze belangrijke voordelen:

  • Milieuvriendelijke productie
  • Ruime ervaring, sinds 1995
  • Vooroplopend in ontwikkeling
  • Grote expertise op belaste vloersoorten
  • Veelzijdig, voor particulieren en bedrijven

vloeren winkel

Kom langs in onze vloeren winkel

Floor Styling Concepts is eenvoudig te bereiken op drie manieren. Vraag bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen spoedig contact met u op. U mag uw vragen of verzoek ook per mail doorgeven. Gebruik hiervoor e-mailadres info@floorstyling.eu. Prefereert u directe, persoonlijke communicatie? Kom dan met onze specialist in contact via telefoonnummer 043-8200391. Dan vertellen wij u graag meer over al onze vloeren in onze winkel!