Bestaande vloeren blijven niet nieuw.

In de vloerenwereld zijn natuurlijk meerendeel van onze werkvloeren bestaande vloeren. Deze worden al jarenlang belast door productieprocessen, intern transport en ondergaan dagelijks mechanische en chemische belastingen. De vloeren zijn onderhevig aan slijtage en kunnen na jaren toch enige punten van aandacht gaan vragen.

problemen vloerVloerproblemen

Er ontstaat scheurvorming, de toplaag raakt versleten waardoor de vloer vloeistof absorbeert of stoffig word. Dilataties en overgangen raken beschadigd en er ontstaan gaten in de betonvloer.  De certificering van de vloer gaat verloren omdat de vloer niet meer voldoet aan de gestelde eisen en ga zo maar door.

Uw zorgen.

Kortom er zijn zoveel problemen die op den duur bij vloeren kunnen ontstaan, dat ook een bestaande vloer aandacht nodig heeft. Uiteindelijk zorgt een vloer met mankementen voor:

• ongemak in Uw arbeids- en/of productieproces
• eventuele stagnatie of ARBO onvriendelijke situaties voor werknemers
• schade aan de geproduceerde goederen, door bijvoorbeeld stofvorming
• schade aan interne transportmiddelen, zoals heftrucks en reachtrucks
• zij kunnen zorgen dat een bedrijf niet meer voldoet aan voor een bedrijf geldende voorschriften. Een voorbeeld hiervan is de HACCP norm in de voedingsindustrie

vloerprobleem-vloerovergangFSC bied de oplossing

Floor styling concepts heeft daarom een speciale afdeling welke u kan bijstaan bij eventuele problemen met uw vloer. Met onze oorsprong in de cementeuze vloeren en de combinatie met de 15 jaar ervaring in kunststof vloerproducten, kunnen we voor ieder vloerprobleem een passend advies maken en ook voor de passende oplossing zorgen.

Scheuren, gaten, verzakte of ongelijke vloeren door chemie of olie verontreinigde of aangetaste vloeren, verregende of verbrande vloeren. Noem ze maar op ze zijn er allemaal en zorgen voor problemen zoals genoemd. Voor een probleem zijn er in veel gevallen meerdere oplossingen. Aarzel dan ook niet want veel problemen kunnen ook voorkomen worden.

Onderhoud en controle.vloerprobleem-oplossing

FSC bied u ook de mogelijkheid om vloeren periodiek te laten inspecteren en te controleren. Voorkomen is immers beter dan genezen. Vaak zijn mankementen in een vroeg stadium simpel op te lossen en in een snel en kort tijdsbestek op te lossen. Zo ondervind u minimale hinder en staan bedrijfsactiviteiten niet stil.  Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen en graag komen we een keer op locatie om de mogelijkheden met u te bespreken.

Ervaren is overtuigen

Tevens geven wij u de mogelijkheid onze oplossing in praktijk te testen indien de mogelijkheid aanwezig is. Door een testvlak aan te leggen en dit gedurende enige tijd te testen. Zo kunt u vaststellen of het gekozen alternatief aan uw verwachtingen en eisen voldoet