Vloerschade? Vertrouw op onze ervaring!

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat voor u een kundige vloerrenovatie kan verzorgen? Dan zit u helemaal goed bij Floor Styling Concepts! Wij zijn ooit begonnen in de wereld van de cementvloeren, maar beschikken inmiddels ook over ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van kunststofvloeren. Dat betekent dat wij elk type vloer voor u kunnen herstellen, variƫrend van betonvloeren tot epoxyvloeren. Wilt u weten voor welke soorten schade u ons kunt inschakelen voor een vloerrenovatie? En op welke manier wij onze kwaliteit keer op keer weten te garanderen? U leest het hieronder.

Wij weten raad met elk type vloerschade

Bedrijfsvloeren hebben het vaak zwaar te verduren. Ze worden worden bijvoorbeeld blootgesteld aan mechanische druk, chemicaliƫn en extreme temperaturen. Dit kan verschillende soorten aantasting tot gevolg hebben. Denk aan slijtagevorming, gaten en verzakkingen. Dit leidt vervolgens weer tot bijzonder ongewenste of zelfs gevaarlijke situaties binnen uw bedrijfsvoering. Schade aan producten of machines en transportmiddelen bijvoorbeeld. U kunt dit voorkomen en herstellen door een beroep te doen op Floor Styling Concepts. Wij beschikken over een speciale afdeling die volledig gespecialiseerd is in het uitvoeren van een vloerrenovaties. Daarbij staat maatwerk bovenaan. Onze gekwalificeerde mensen beoordelen uw specifieke situatie en kiezen op basis daarvan voor het type vloerrenonovatie die daar het beste op aansluit. Zo kunnen wij in het geval van scheurvorming uiteenlopende soorten reparatiemortels en voeg- en scheurvullende producten toepassen (zowel star en elastisch). Dankzij onze oplossingen op maat bent u er zeker van dat u jaren plezier zult hebben van uw vloerrenovatie!

Vijf reden om ons uw vloerrenovatie te laten uitvoeren

Een opsomming van de vijf belangrijkste reden om voor uw vloerrenovatie een beroep te doen op Floor Styling Concepts, dat ziet er zo uit:

 • Wij gebruiken de meest geavanceerde renovatietechnieken en -middelen
 • U kunt na de vloerrenovatie razendsnel weer van uw vloer gebruikmaken
 • Ook voor vloeronderhoud
 • Zeer aantrekkelijke tarieven
 • Maatwerk, persoonlijk advies en een klantgerichte benadering

vloerrenovatie

Zo komt u met ons in contact

U begrijpt: voor een vloerrenovatie klopt u met een gerust hart aan bij Floor Styling Concepts. Ongeacht uw vloertype en de aard van de beschadiging. Bent u benieuwd wat wij voor uw vloer kunnen betekenen? Laat van u horen via telefoonnummer 043-8200391 of stuur een mailtje naar info@floorstyling.eu. Ten slotte kunt ook gebruikmaken van ons online contactformulier. Wij kijken ernaar uit om met een vloerrenovatie uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien!

Neem contact op

 • Waar kunnen we u mee van dienst zijn? Een nieuwe vloer, reparatie/renovatie. En wat voor soort vloer.
 • Hier kunt u uw bestaande situatie omschrijven, zoals type ondervloer, staat van ondervloer, uw wens of vraag stellen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Floor Styling Concepts?

 • Kwalitatieve producten
 • Jarenlange ervaring
 • Duurzame werkwijze