Toepassing in verschillende branches

Kunststof vloeren zijn er in vele soorten en maten. Zo zijn ze uitermate geschikt en toepasbaar als industriele en projectmatige vloeren. Iedere branche kent natuurlijk zijn specifieke eisen die gesteld worden aan een vloer, vandaar dat een advies altijd op maat geleverd word.

Vloeren aanbod Floor Styling Concepts

FSC bv heeft een veelzijdig vloeren aanbod aan innovatieve en hoogwaardige kunststof vloersystemen. In het kort gaan we per branche even toelichten welke kunststofvloeren geschikt zijn. Echter is zoals al gezegd iedere vloer een unieke vloer en komen we graag langs om u op maat te adviseren. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 043-820 03 91 of via mail

 

 

industrie-vloerIndustrie

De industrie branche kent vele onderdelen. Van magazijn, tot productiehallen. Van de petrochemische industrie tot metaal- en kunststofbewerkingsbedrijven. Kortom ook in de Industrie is er veel te doen op het gebied van vloeren.

Eisen in de Industrie

Vloeren moeten vaak tegen hoge chemische belasting kunnen, moeten duurzaam zijn ondanks de continue mechanische belasting en moeten zorgen voor veiligheid. Denk aan speciale routing binnen een bedrijf voor intern transport en voetverkeer. Meer over de industrievloer

agrarisch-vloerenAgrarische Sector

Kunststof vloeren geschikt voor de agrarische sector is een aparte tak van sport in de kunststof vloeren wereld.

Hoge mechanisch en chemische belasting

Vloeren moeten goed slijtvast zijn door de vaak continue mechanische belasting van vee, goed resistent zijn tegen de chemische belasting door schoonmaak of ontlasting en natuurlijk antislip zijn zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren. Floor Styling Concepts bv heeft een aparte afdeling voor deze agrarische sector en legt vele melkstal vloeren, biggen opvanghokken, varkens-, pluimvee- en runderverblijven. Ook de toepassing van voedergoten en het opruwen van bestaande vloeren t.b.v. de antislip is aan de orde van de dag. lees meer over vloeren in de agrarische sector

 

retail-vloeren-showroom vloerRetail

We winkelen ons suf en genieten er elke minuut van. Een truitje hier, een broekje daar. Sparen voor die nieuwe flatscreen en ophangbeugels halen bij de Doe-het-zelver behoren tot de dagelijkse beslommeringen waar we mee te maken hebben. Nou? Behalve die aankoop van die flatscreen dan.

Snelle groei in Retail

Maar goed dagelijks bezoeken we de Retail branche. Sinds een jaar of 6 heeft ook deze branche de kunststof vloeren uitgevonden en is het onze snelst groeiende tak van sport in de kunststof vloer afwerkingen. Vloeren bij de Retail zijn ideaal omdat deze slijtvast zijn en onderhoudsvriendelijk. Natuurlijk kent deze branche verschillende onderdelen en zijn de wensen dan ook uiteenlopend. lees meer over retail-, winkel- en showroomvloeren

 

gezondheidszorg-welzijn-vloer

Gezondheidszorg en welzijn

Zorg en Welzijn Wie heeft er niet eens de dokter of ziekenhuis bezocht. Of is bij oma op bezoek geweest in het verzorgingstehuis. Iedereen heeft te maken met branche Gezondheidszorg en Welzijn.  Belangrijke eigenschappen voor de vloer in deze branche zijn naast de onderhoudsvriendelijkheid en hygiëne, zeker het comfort en de rustgevende uitstraling die een vloer moet bezitten. 

FSC kunststofvloeren hebben een lange levensduur en zijn in gevallen van natte ruimtes ook te voorzien van holle hoekplintwerk en in de nodige antislipgradaties af te werken. Een ander voordeel van onze kunststof is dat al de vloeren naadloos gelegd worden. Geen voegen, waar zich vuil kan gaan hechten , nee alles  uit een geheel.

 

publieke-openbare gebouwen-vloerOpenbare gebouwen en kantoren

Openbare gebouwen en kantoren Deze categorie is natuurlijk enorm breed en is niet te sturen richting een bepaalde eis of norm. Vaak betreft het plaatsen waar veel mensen vertoeven en waar de belasting van de vloer toch wel een rol speelt. Denk aan bibliotheken, scholen, bioscopen, winkelcentra en musea. De vloeren van Floor styling concepts passen prima als afwerking in deze categorie.

 

 

voedsel industrie-vloer Voedingsmiddelen branche

De voedingsmiddelenindustrie bestaat uit bedrijven die op industriële schaal grondstoffen, zoals landbouwproducten en veeteelt verwerken tot voedingsmiddelen en deze uiteindelijk kant-en-klaar maken voor bij u op uw bord. De voedingsmiddelenindustrie wordt wel beschouwd als de grootste industrie van Nederland.

 Strakke regelgeving

Omdat in deze food industrie alles draait om de innerlijke mens zijn de wetten en regels in deze branche streng en hygiënisch, zodat er geen risico gelopen kan worden met de gezondheid van de mens. Zo ook zijn er strakke richtlijnen ten aanzien van de vloer. Belangrijk in deze branche is de veiligheid van eigen mensen en de hygiëne. De regels voor de Voedselmiddelenindustrie zijn vast gelegd in de HACCP-norm.

 

automotive-garagevloer-werkplaatsvloerAutomotive Industrie

Een aparte branche als het gaat om kunststof vloeren is de Automotive Branche. Met Automotive branche moet u denken aan, nieuwe en tweedehands auto- en motor showrooms, werkplaatsen en onderhoud instanties. Maar ook de wasstraten en parkeergelegenheden moeten voorzien worden van sterke vloeren welke zorgen voor een nette uitstraling, antislip voor de veiligheid en systemen welke de bodem beschermen tegen schadelijke stoffen.

Vloeren voor de Automotive industrie

FSC bv is gespecialiseerd in naadloze kunststofvloeren, die volledig voldoen aan de verschillende richtlijnen bij de Automotive branche. In ons gamma van geschikte vloerafwerkingen kunnen we te allen tijde de passende afwerking aanbieden tegen een zeer scherp tarief. Van een coatingvloer tot een showroom vloer van siergrind. We hebben zelfs snelle vloersystemen waarbij een complete vloer in de kortst mogelijke tijd gelegd kan worden zodat de overlast van sluiten minimaal is.